cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ne daje znakov lakote

clock-img

24.11.2004, 16:18

clock-img

mtd

pencil-img

767

oj,
naš mali 5-mesečnik čez dan nič ne kaže, da bi bil kaj lačen:zmeden2:, mu kar jaz dam zizo, pol pa vleče, le sam se ne spomni.
Je bilo tudi pri vaših tako? Mi2 se samo dojiva, nič goste hrane.
ponoči pa je na 3 ure, pa to zato, ker cvili, ker hoče biti pri meni, to sem ugotovila za ziher:hudicek:.
hvala za informacije, pa še za kak nasvet,
lp

clock-img

24.11.2004, 16:22

clock-img

Anonimen

A misliš, da če bi ga pustila, da se kar cel dan ne bi spomnil, da je lačen? Ne verjamem...

clock-img

24.11.2004, 16:56

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, ji mi tudi kar damo za jest. Čez dan se toliko dogaja, da po moje nimajo niti časa, da bi bili kaj pretirano tečni.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

25.11.2004, 20:02

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Naj te potolažim. Moja Lana tud ne bi nč jedla. Če ji ne bi dala flaške, po moje tud ene osem ur ne bi nič jedla. Pa še takrat noče in nama komaj uspe, da kaj poje.
Danes pa je celo dvakrat zahtevala futr. Nisem mogla verjet in samo enkrat ni hotla jest, ko naj bi imela obrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem