writing-img

ne razumem!

clock-img

29.09.2005, 08:40

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

punce mene pa zanima ena stvar!
tukaj berem, da so vam predpisali dabroston za to da bi prišlo do menstruacije (torej krvavitve), meni pa so jih dali za to ker imam predklinične splave zaradi premalo hormona in s tabletami želimo preprečit krvavitev. zdej pa jaz res ne vem več al sm tolk blond al kaj user posted image ? no res pa je, da se še nisem poglabljala v te zadeve ker jih še nisem začela jemat.
hvala vsem
lp

clock-img

29.09.2005, 08:57

clock-img

emaa

pencil-img

7450

dabroston je namenjen obema stvarema, da se dobi M, ter da se prepreči splav, mislim, da pomaga rumenemu telescu. V glavnem ti ga kar vzemi, velikokrat ga predpišejo ob grozečem splavu, saj dostikrat pomaga.

clock-img

29.09.2005, 09:44

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Zaspanka najbolje, da si prebereš navodila poleg tablet in boš videla, da se uporablja za vrsto stvari to zdravilo. nič bat!user posted image

clock-img

29.09.2005, 09:47

clock-img

SANDRA

pencil-img

135

Hello !

Jaz sem tudi dobila dabroston, ker sem imela velik ss. In ko sem spet zanosila in začela jemati dabroston sem tudi donosila tako da mislim, da res pomaga....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem