writing-img

negativen test

clock-img

28.02.2008, 16:11

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

menstruacija mi zamuja že dva dni,ampak test je bil danes negativenuser posted image user posted image user posted image .čudno se mi zdi ko jo mam vedno na 30 dni....ah gremo dalje,v nove boje.....smrk smrk

clock-img

28.02.2008, 16:21

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

Pocakaj se par dni, mogoce je pa le hormona se premalo, da bi ga test zaznal user posted image

clock-img

28.02.2008, 17:43

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

a pa je to sploh možno,da ti po dveh dneh test ne pokaže?v primeru user posted image  seveda?

clock-img

28.02.2008, 17:51

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

jaz mislim, da je mozno...sicer nimam izkusenj, je pa ze dosti punc pravilo, da jim je pokazalo minus, potem cez par dni pa ze plusek. Nimas druge, kot da se malo pocakas user posted image Drzim pesti!!! user posted image

clock-img

28.02.2008, 17:55

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Imela sem podoben primer. user posted image je zamujala 4 dni. Vsi testi so bili negativni in na koncu se je izkazalao, da so vsi pravilno pokazali. Na žalost.

clock-img

28.02.2008, 18:15

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Hej meni pa zamuja 9 dni. Nisem še testa delala. Bom ga čez vikend verjetno. Jabi babi malo še počakaj pa bo ziher +. Držim pesti.

clock-img

29.02.2008, 07:15

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

menstruacija mi zamuja že dva dni,ampak test je bil danes negativenuser posted image user posted image user posted image .čudno se mi zdi ko jo mam vedno na 30 dni....ah gremo dalje,v nove boje.....smrk smrk

možno je,da si kljub negativnemu testu noseča-dok niuser posted image .odvisno kdaj je prišlo do oploditve,nasploh čebi imela O kasnejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

29.02.2008, 08:07

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

možno je,da si kljub negativnemu testu noseča-dok niuser posted image .odvisno kdaj je prišlo do oploditve,nasploh čebi imela O kasnejuser posted image

Točno to se je zgodilo meni. Nič obupat. Dokler se user posted image ne prikaže je vse možno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2008, 18:29

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

jabi babi men je pri prvi nosečnosti test po 14 dneh izostanka M kazal negativno (sm mela tud točno na 30 drugače), štiri dni po tistem pa močna črtica. Sicer se nazadnje ni dobro izteklo, ampak to je druga zgodba, smo šli naprej in se že veselimo majauser posted image .

Sestri od mojga je pa tud po 14 dneh kazalo negativno, je šla k G in ji je naredil UZ in rekel, da nič ne kaže, da bi kej bilo....teden dni po tistem pa user posted image user posted image . So ji rekli, da je pač kasneje zanosila, kot bi blo po izračunih in ni nujno, da takoj pokaže user posted image .

Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem