cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nekvalitetni mercator izdelki

clock-img

31.05.2007, 12:14

clock-img

solatja

pencil-img

952

kisla smetana je obup. ko kuham za malo, dam rada kej smetane notr, da ima vsaj malo boljši okus... že naslednji dan je smetana skisana, pokvarjena... user posted image user posted image in to se mi je zgodilo že vsaj 3x!!! pa tud vsaj dvakrat se mi je zgodilo, da sem kupila skuto, ker je izredno gladka in super, ampak je bila pokvarjena, še pred pretečenim rokom uporabe, na sveže odprta!!!user posted image user posted image user posted image vem, da imajo nekatere izdelke prav super, ampak pri mlečnih pa očitno niso ravno za pohvalit!!

zdej sem prešaltala na jogurtovo kislo smetano od ljubljanskih mlekarn, ki ima še celo manj maščob in je res fajna (dlje zdrži, pa še po jogurtu ma okus... njami...) user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

31.05.2007, 12:18

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz pa dostikrat kupim njihovo kislo smetano, pa se mi do sedaj še ni nikoli pokvarila.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

31.05.2007, 12:24

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Lumpi mlečni riž - bil še daleč pred rokom, pokvarjen in zanič pa tako, kot da bi ga odprla naslednje leto.

Tudi nekateri Spar izdelki so podn. Tako sem nehala kupovat njihovo sladko smetano. Nasprotno pa je Tuševa superca.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

31.05.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

mercatorjevo sončnično olje user posted image  - se takoj speni

clock-img

31.05.2007, 12:28

clock-img

darjasova

pencil-img

48

Zadnjič sem kupila Mercatorjevo mleko 1.5 m.m. in je bilo že dva dni pred rokom pokvarjeno. Pa ko sem prišla iz trgovine sem ga dala takoj v hladilnik. Smrdel je za p....... fuj! Od zdaj prisegam samo še na alpsko mleko, ker ima rok trajanja par mesecev in ni bilo še nikoli zanič, tudi če je slučajno rek pretekel.

LP Martina

clock-img

31.05.2007, 13:16

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni je ful ogaben Merkatorjev toast, ker je tak sladkast user posted image .

clock-img

31.05.2007, 13:28

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

IZVIRNO SPOROČILO: lolipop

Lumpi mlečni riž - bil še daleč pred rokom, pokvarjen in zanič pa tako, kot da bi ga odprla naslednje leto.

Pa sem mislila, da se je sam meni to zgodilouser posted image Mislim, še dobro, da vsako stvar probam preden jo malemu dam- da bi mu pa sfotrala tisti klump, bi pa tak na urgenci bil verjetnouser posted image

Kar se pa smetane tiče- itaq se mi zdi da je od LJ mlekarn najboljša, isto kot je alpsko mleko le alpsko mleko- meni imajo vsa ta druga trajna mleka ful čuden okus.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

31.05.2007, 14:24

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Jap,jaz imam pa slabe izkušnje z Mercatorjevim mlekom 3,2mm.Je bilo že velikokrat skisano precej pred rokom.

clock-img

31.05.2007, 14:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem zaenkrat zadovoljna z njigovo znamko, ali pa šparovo, tuševo.

clock-img

31.05.2007, 17:33

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Pokvarjeni mlečni izdelki definitivno nimajo nobene veze s kvaliteto izdelkov proizvajalca ampak s kvaliteto hrambe izdelkov prodajalca. Prekinjena je bila "hladna veriga" kar pomeni, da so izdelki kar nekaj časa stali v prostoru  s sobno temperaturo - jih niso zložili v hladilnik.
Jaz take izdelke z računom nesem nazaj in zahtevam vračilo denarja.
Sicer pa, večinoma - prej ko se izdelki pokvarijo, bolj so kakovostni, kar pomeni, da nimajo konzervansov ipd. dodatkov, ki podaljšujejo naravni rok trajanja.

Me vaši prispevki spominjajo na reklamo "Parmalat, najbolj sveže mleko, sveže dlje kot en mesec!" user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

31.05.2007, 17:37

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Meni je pa edino mercatorjeva kisla smetana zanič, ker je takega čudnega okusa. Z ostalimi izdelki sem pa zadovoljna.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.05.2007, 18:27

clock-img

maca24

pencil-img

269

Jaz sem zaenkrat z njihovimi izdelki zadovoljna.user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

31.05.2007, 18:35

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Zanimivo, jaz pa od M izdelkov uporabljam skoraj samo le Mleko in Kislo smetano, pa so mi OK.
Smetana je obilčajno dooolgo v hladilniku, pa mislim, da je še ni bilo nikol treba zavrečt.

Kaj pa mi je bilo najbolj gnusno? Na morju sem si kupila njihov jogurt 1,6, da bi namazala opekline, pa mi je tako smrdel, da še za na rame ni bil dober. (od trg. do kože je bilo max.15 min).

Sicer pa ja, kot je zgoraj opisano - z izdelki ni nič narobe - fora je, kako so skladiščeni. Se podpišem pod ta post.
V trgovinah mnogokrat s hrano delajo tako, kot, da jo bodo jedli praiči in ne ljudje. Zadnja leta se mi zdi bolje.

clock-img

31.05.2007, 20:34

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Kupila sem Mercatorjeve polžke pa so bili z dodatkom belih črvovuser posted image   tako da njihove znamke ne kupujem VEČ!!!!!!!!

clock-img

31.05.2007, 22:49

clock-img

blak

pencil-img

660

Evo, dva dni nazaj se nam je skisalo mleko. Rok čez 2 dni.
V torek (29.5.) delam pizzo, režem mozzarello, malo probam in user posted image . Rok 7.6.!!!

Dobro pa mi je njihovo alpsko mleko, dosti boljše od Šparovega.

clock-img

31.05.2007, 22:53

clock-img

eya

pencil-img

4615

Na Sparovem mleku je pa ena pomankljivost-na embalaži je slikana čreda bikov, nikjer niti ene kraveuser posted image user posted image user posted image

Črvi v makaronihuser posted image -grozauser posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

01.06.2007, 11:58

clock-img

lolipop

pencil-img

380

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Pokvarjeni mlečni izdelki definitivno nimajo nobene veze s kvaliteto izdelkov proizvajalca ampak s kvaliteto hrambe izdelkov prodajalca. Prekinjena je bila "hladna veriga" kar pomeni, da so izdelki kar nekaj časa stali v prostoru  s sobno temperaturo - jih niso zložili v hladilnik.

Dvakrat je bil Lumpi pokvarjen, in vsakega sem kupila v drugi trgovini. Ne vem, zakaj se mi to ne zgodi z drugimi mlečnimi izdelki, pa kupujem vse od Maxima, LCA, EGO, Obstgarten, etc., da ne naštevam dalje.

Poleg tega Lumpija kupujem za svojega tamalega, saj naj bi bil Lumpi prav otroška blagovna znamka. Če je res, kar praviš, bi morali biti še enkrat bolj pazljivi pri nihovem skladiščenju.

Nazaj sem ga pa hotela nesti, pa nisem imela časa. Kaj čmo. Življenje zaposlene mame.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

01.06.2007, 17:12

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Zato, ker en dostavljalec dostavlja svoje blago v različne trgovine na enem koncu. Očitno je prevoznik tega izdelka nezanesljiv.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

01.06.2007, 23:14

clock-img

karamela

pencil-img

645

Zadnjič sem kupila M toast pa je bil notr plesniv, kljub roku uporabe.

A je že katera poskusila M pomfri spečt v M olju. Ne boste mi verjele smrdi po bruhanju, da sem vse vrgla stran, stanovanje je smrdelo še 2 uri, kljub odprtemu oknu.

Nikoli več!!!

clock-img

01.06.2007, 23:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Sicer pa, večinoma - prej ko se izdelki pokvarijo, bolj so kakovostni, kar pomeni, da nimajo konzervansov ipd. dodatkov, ki podaljšujejo naravni rok trajanja.

Me vaši prispevki spominjajo na reklamo "Parmalat, najbolj sveže mleko, sveže dlje kot en mesec!" user posted image

Se strinjam!

Sama kupujem večino reči v mercatorju in od vsega naštetega še nikdar nisem dobila ničesar mlečnega skisanega, ne mleka, ne skute, ne jogurta, ne karkoli drugega. Nisem še naletela na kaj čudnega v polžkih. Kislo smetano sem dostikrat uporabljala že po roku, celo 10 dni čez je bila čisto normalna, pa vsi smo jo jedli. Edina reč, ki se mi zdi vprašljiva je toast. Ima zelo kratek rok uporabe (zgleda da je bolj malo konzervansov notri), pa sem ga že našla v trgovini čez rok in se šla pritožit.... Zdaj pa upam, da me ne doleti kaj groznega, ko toliko hvalim. Ampak je res, naš mercator ima toliko pretoka robe, da se težko kaj skisa po moje.

clock-img

02.06.2007, 10:16

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz vedno kupujem mercatorjevo mleko 3,2 mm, pa kislo smetano tudi in še nikoli nisem naletela na pokvarjen izdelek.
Tudi ostali izdelki, ki jih kupujem, so čist vredu. Al imam pač srečo? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

04.06.2007, 03:51

clock-img

čikn

pencil-img

9

user posted image pa ste prebrale kdo proizvaja M jogurte??Tiste ki tako hvalite LM boste presenečene nad naivnostjo..........vse je eno in isto......samo malček cenejše....gre pa iz istega kotla..user posted image

clock-img

04.06.2007, 09:05

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Zadnjič sem kupila Mercatorjevo mleko 1.5 m.m. in je bilo že dva dni pred rokom pokvarjeno. Pa ko sem prišla iz trgovine sem ga dala takoj v hladilnik. Smrdel je za p....... fuj! Od zdaj prisegam samo še na alpsko mleko

user posted image pa ste prebrale kdo proizvaja M jogurte??Tiste ki tako hvalite LM boste presenečene nad naivnostjo..........vse je eno in isto......samo malček cenejše....gre pa iz istega kotla..user posted image

tak bi bil moj odgovor, če me nebi čikn prehitela....

jao jao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2007, 16:31

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz sem tudi dokaj zadovoljna z njihovimi izdelki. Še nikoli nisem naletela na pokvarjeno robo. Edino kar je je to, da je malce slabše kvalitete, ampak za moj okus še vedno dobro. Seveda se to pozna tudi pri ceni .

clock-img

04.06.2007, 16:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tiste stvari, ki jih kupujem od Mercatorja, so se do sedaj še vedno izkazale za povsem uporabne in hvala Bogu užitne. Vsaj kakšnih vidnih posledic uživanja do zdaj še nismo opazili.user posted image
Kakovost je res malce slabša oziroma so bolj "švoh", ampak meni npr. paradižnikova omaka z baziliko povsem ustreza. Ravno toliko so "škrti" z začimbami, da je omaka ravno prav prijetnega okusa. Vse ostale so mi premočne.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem