writing-img

nenačrtovana nosečnost

clock-img

15.01.2012, 19:42

clock-img

Anonimen

pozdravljene

da še tuki prašam

mogoče čudno uprašanje, ampak useeno, tiste, ki ste nenačrtovano zanosile, me zanima kaj je bilo krivo? pozabljene tabletke, počen kondom ali kaj drugega?

clock-img

15.01.2012, 20:37

clock-img

Anonimen

Nekaj je bilo narobe s kondomomuser posted image user posted image Plus da sem bila čisto izven kao plodnih dni, tak da je bilo vse skupaj še toliko bolj šokantnouser posted image

clock-img

16.01.2012, 09:07

clock-img

Anonimen

Predsemenska tekočina user posted image user posted image user posted image Ampak še dobro, ker zavestno bi še nekaj časa čakala, tak pa sem ugotovila, da bi se lahko že prej kaj po(ne)srečilo. 

clock-img

16.01.2012, 09:47

clock-img

Anonimen

pri nam tudi 3x z predsemensko tekočino, od tega 1x celo z enim samim odnosom, ker drugače sva imela od začetka do konca kondom, le 1x sva najprej mal brez! uglavnem hitro gre to pri nasuser posted image

clock-img

16.01.2012, 10:16

clock-img

Anonimen

uh to pa so nevrjetno motivirani plavalci in plodnost na viškuuser posted image

clock-img

24.01.2012, 09:59

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pri nas pa narobe izračunani plodni dnevi user posted image Res pa je, da nismo niti preveč skrbno računali, ker sem imela 2. nosečnost po IVF-u in sva bila tako in tako prepričana, da nimava možnosti za zanositev. Na, pa je bila možnost user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem