cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

neocelica ali cellavie

clock-img

10.05.2009, 09:52

clock-img

salcka

pencil-img

249

tiste, ki ste dale shraniti izvorne celice.
katerega ponudnika ste izbrale?

clock-img

10.05.2009, 14:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: salcka

tiste, ki ste dale shraniti izvorne celice.
katerega ponudnika ste izbrale?

javno banko.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

11.05.2009, 08:16

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Jaz imam eno vprašanje glede javne banke. Vem, da ne spada ravno pod to temo, pa vseeno je toliko podobno, da ne bom odpirala nove teme.
Od javne banke sem dobila vprašalnik za izpolnit in sem ga izpolnila. na koncu pa me bega to, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati? Sem pa 29. teden in bi počasi rada poslala.

clock-img

11.05.2009, 09:31

clock-img

biba14

pencil-img

790

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati?

Meni se je user posted image .

clock-img

11.05.2009, 10:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Jaz imam eno vprašanje glede javne banke. Vem, da ne spada ravno pod to temo, pa vseeno je toliko podobno, da ne bom odpirala nove teme.
Od javne banke sem dobila vprašalnik za izpolnit in sem ga izpolnila. na koncu pa me bega to, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati? Sem pa 29. teden in bi počasi rada poslala.

Kdorkoli. Dva podpisa pač potrebujejo- tvojega in še od nekogega drugega.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

11.05.2009, 12:36

clock-img

anika87

pencil-img

767

Ojla!
Jaz sem pa že kak mesec nazaj pisala in so mi poslali obrazce in brošuro, ampak nikjer več ne najdem, zgleda da sem pomotoma izpraznila ves inbox.
Do kdaj je to treba oddat?user posted image Jaz sem v 32. tednu, a sem že pozna?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

11.05.2009, 16:04

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Anika, če rabiš, ti lahko pošljem brošuro in vprašalnik) user posted image Daj mail...
Nsi pozna. Do 34 tedna imaš čas, da pošlješ.

clock-img

11.05.2009, 16:40

clock-img

anika87

pencil-img

767

bamoocham ful ti hvala, ampak sem že dobila. Sem potem takoj, ko sem tukaj pustila vprašanje, kar pisala na transfuzijo po mejlu in sem v roku ene ure že imela vse na mejlu, sem že sprintala in že izpolnila :)

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem