writing-img

neznan odgovor

clock-img

15.07.2007, 21:34

clock-img

/dudica/

pencil-img

51

Živijo!
Mene pa zanima,kakšna mora biti normalna sluz ? Jaz sedaj že nekaj dni opažam,da je skorajda ni,pred tem pa je bila redna .

toliko želja,a le redke se izpolnijo.....

clock-img

16.07.2007, 11:10

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Morda pa ta mesec ne boš imela ovulacije.

200% MAMI

clock-img

16.07.2007, 13:37

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Sluz naj bi bila prozorna in vlecljiva - kot jajčni beljak. Je pa ni vedno oz. se je ne opazi vedno. JAz sem jo v tem ciklusu opazila kake 4 dni pred O, pol pa nič več, pa je rekla G, da je sluz prava in da bo O kmalu...
Mislim, da se metodi opazovanja sluzi reče Billingsova metoda. Lahko malo posurfaš po netu pa celo kakšno sliko najdeš, da si boš lažje predstavljala.

clock-img

17.07.2007, 11:15

clock-img

portugalka

pencil-img

154

Če sluzi ni, to pomeni, da ni ovulacije?
Je možna ovulacija brez sluzi? in brez bazalne temperature? ali ne...

clock-img

17.07.2007, 13:24

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Sluz in bazalna temperatura (BT) nista za vse pravi indikator ovulacije. LAhko je oboje "by the book", pa ovulacije ni. Zame je npr. BT graf čisto neuporaben, saj se moja BT ne obnaša tako kot je v knjigah. Ovulacijo pa menda imam, saj je ginekologinja vidla, da folikli zorijo z UZ. Isto je s sluzjo. Kadar imava ful pogosto odnose sluzi sploh ne opazim, saj se vse spere...user posted image user posted image Če pa jih nimava, pa je lepo vidna. Zato mi je G za opazovanje sluzi priporočala odnose na 2 dni.
V glavnem, ne obreenjuj se s tem, ker BT in sluz še nič ne pomenita. Lepo telovadita vsak drugi dan, če pa po 1 letu ne rata, se oglasita pri G, da se bodo začeli ugotavljati razlogi za neuspeh. Pa srečno in da bo čim prej user posted image user posted image !!

clock-img

17.07.2007, 23:26

clock-img

/dudica/

pencil-img

51

ampak sedaj je že zaključek ovulacije,ker se bližajo dneevi ko bi mogla teto dobit. Pa vendar vsak mesec sem imela neprestano sluz. Sedaj pa že nekaj dni nič. Je kaj narobe?Ali je imela katera podobne izkušnje ?

toliko želja,a le redke se izpolnijo.....

clock-img

18.07.2007, 23:12

clock-img

upajoča

pencil-img

108

Lep pozdrav veliko ti bo pomagalo če si kupiš v lekarni ovul test ki je zanesljiv in ti pokaže kdaj imaš ovulacijo,je sicer malo dražji ampak če hočeš vedeti pač nekaj reskiraš,dobiš pa tudi malo cenejše v dm .lp upajoča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem