writing-img

nič več me ne veseli

clock-img

15.07.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo kakšen predlok, kaj mi je storiti. NIČ, ampak res NIČ več me ne veseli. Ne družina, ne služba, ne hobiji, vse mi je v breme, cele dneve mi gre na jok, nimam več nikakršnih načrtov. GROZNO se počutim!!

clock-img

15.07.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

Poznam ta občutek, pa vendar ne vem, kaj bi ti svetovala.user posted image Jaz sem morala prileteti čisto na dno, da sem se lahko spet dvignila. Če misliš, da bi ti kakšen psiholog pomagal ali pa skupina, se obrni tja. Meni to ni pasalo, ampak dokler ne probaš, ne veš.  Jaz sem se na koncu pobrala s pomočjo prijateljev, družine in predvsem dveh kužkov, ki sem ju po naključju dobila.
Kako dolgo se pa že počutiš tako?

clock-img

15.07.2007, 20:29

clock-img

Čupka

pencil-img

666

hojla, anonimna. To, kar si opisala je kar nekaj glavnih simptomov depresije. Preberi si to:
http://www.lek.si/slo/skrb-za-zdravje/depresije/kaj/

in to:
http://www.lek.si/slo/skrb-za-zdravje/depresije/simptomi/

Marsikaj uporabnega pa lahko najdeš tu - pojdi na forum:
www.nebojse.si

Ča rabiš pogovor, ali kak konkretni nasvet, se mi javi na Z.S.

Drži se!

clock-img

15.07.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

clock-img

15.07.2007, 21:21

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Depresija. Ne čakat, takoj po pomoč.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

16.07.2007, 06:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, poišči pomoč, predvsem pa srečno, upam, da ti uspeuser posted image .

clock-img

16.07.2007, 11:26

clock-img

snake

pencil-img

716

vem kako je to.......meni se je to dogajalo ko sem izvedela za mojo bolezen::(((ampak ni trajalo dosti, ker sem si rekla, eeee neeeeeeeee, ne bom tako žvela, čaka me še dosti dni, ki jih je škoda, tako slabo preživeti........če pa čutiš da sama ne boš zmogla poišči pomoč..........al pa govori z nekom doma, jaz sem cele noči preklepetala z mojo mamo, ki je zlata in me je tolažila in objemala...ona mi je pomagala

clock-img

16.07.2007, 11:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo kakšen predlok, kaj mi je storiti. NIČ, ampak res NIČ več me ne veseli. Ne družina, ne služba, ne hobiji, vse mi je v breme, cele dneve mi gre na jok, nimam več nikakršnih načrtov. GROZNO se počutim!!

Jp. U bistvu ze na dobri poti, ker si sploh prisal do tega in si zacela tuhtat o tem.

Zdej se pa vzami v roke, ce se tega zelis znebit. Spremeni svoj vsak dan!!! Zacni nacrtno pocet stvari drugace, kot si jih pocela do danes! Zacni odkrivat stvari, ki jo do danes se nisi!!! Zacni pocet cimvec stvari, ki jih se nisi nikoli pocela.. In predvsem potegni vsaj tri stvari, ki so te vcasih veselile in jih ze dolgo nisi pocela. In se spet razveseli.

user posted image  hitr se zacne vse premikat potem.. bos presencena user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem