writing-img

ni navdušen nad GH

clock-img

29.10.2008, 11:27

clock-img

teja28

pencil-img

236

Naš user posted image  je stra skoraj 9 mesecev, z uvajanjem GH smo začeli pri 5 mesecih. Sedaj, ko sicer je že skoraj vse, pa mu GH sploh ne diši. MIslim, količinsko. POje mogoče nekaj žlic, mislim, da je sit, vendar se začne kaj kmalu pritoževati. Ponudim mu mleko in ga spije še kar precej. Po moje bi moral pri tej starosti že pojesti vsaj dva obroka zgolj GH, kajne? Tudi ponoči je (mleko), in to celo dvakrat, kar prej ni bila nikoli navada. Se mi zdi, da mi nekaj manjka, pa mi ne uspe ugotoviti kaj.  
Ima še katera podobne izkušnje?

clock-img

29.10.2008, 12:27

clock-img

maja80

pencil-img

96

Mi smo stari 8,5 mesecev pa smo imeli že 3 obroke GH na dan. Potem je malo zbolela in se je tri dni samo dojit hotla, no in spet je zanimanje po GH upadlo. Kakšen dan mi poje več kak dan pa malo in čez seveda dojenje. Ponoči smo spali super, ko smo začeli z Gh pa kr zbujanje skoz. ne vem če ima to kaj veze, ampak se mi zdi, ker smo čez dan zmanjšali dojenje se pa ponoči malo več crklja pri meni. upam, da bo tudi ta faza enkrat mimo.

clock-img

29.10.2008, 13:35

clock-img

Emcek

pencil-img

35

Pri nas je bila neješčost GH posledica slabokrvnosti zaradi železa. Ko se je HG popravil je zopet normalno jedla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem