writing-img

ninica

clock-img

10.12.2004, 18:17

clock-img

cinci

pencil-img

403

kdaj dati ninico,pa kako jo navaditi nanjo?:zmeden2:
pa a je prov da jo ima al rajš ne?:ups::ups:

clock-img

10.12.2004, 18:23

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tudi jaz bi našega rada navadila na kakšno posebno igračkico, ki bo samo njegova in bo lažje ob njej zaspal, pa do sedaj še ni pokazal nobenega interesa. Torej kako?

LP; Bejba

clock-img

10.12.2004, 18:37

clock-img

rore

pencil-img

15

mislim da sta se malo premajhna.moja neza je sicer ninico imela ze od enega tretjega meseca,ampak ji ni nic pomagala da bi lazje zaspala,pri enem letu pa je ninica res dobila svoje poslanstvo.zdaj sta pa nelocljivi9nebesa

clock-img

10.12.2004, 18:40

clock-img

Anonimen

Ja, naj bi ga navajal nanjo zvečer, da jo najprej povezuje s spanjem in se lahko ob njej uspava. Ko se jo zadost navadi pa lahko še čez dan. To je lahko mehka dekica ali kakšna plišasta igračka. Je fino, če jo otrok ima, ker se lahko z njo uspava in potolaži.
Jaz sem si zeloooo prizadevala, da bi jo tudi Lea imela, pa noče. Kar sem dosegla je to, da ima enega mehkega kužka zdaj res zelo rada ampak še zdaleč pa ni ninica.

clock-img

10.12.2004, 18:58

clock-img

daša

pencil-img

171

Pri nas je ninica kar plenička. Že prvi jo je "posvojil" sploh ne vem kako, ker men se takrat o ninicah še "sanjalo" ni. Drugemu sem že od začetka puščala pleničko katero sva imela pri dojenju pod vratom. Jo zmeraj k sebi stiska ko tako lepo diši po mamici. Ko je pa večji pa prav pride med drugim tud za solze brisat (naš ta velik se je zmeraj tako cmeral da je bil navaden robec premalo), pa za smrkelj brisat. Sicer je bolj lepo in cort videt če ima kakšno igračko, ampak na to pa mislim da pred enim leto ga težko navadiš.

clock-img

10.12.2004, 19:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj se je okoli drugega meseca navlekel na pikapolonico iz telegrama. Dajala sva mu jo v posteljico h glavi, ker nikakor ni hotel obračat glave v levo, samo v desno. Zato sva mu "zadekala" desno stran glave, potem sva pa po kakih dveh tednih opazila, da pikapolonico boža in vleče in tako lažje zaspi. Od takrat vedno zaspi s piko poko v rokicah, malo jo premetava sem in tja, malo boža, pa je.

Torej je moja izkušnja taka, da se da tudi takega malega navadit na igračko, čeprav je bilo pri nas to čisto nehote. Prisilit je ne moreš, lahko ji jo ponudiš, pa boš videla.

clock-img

11.12.2004, 15:31

clock-img

mnjam

pencil-img

121

Moj je star 7. mesecev, pa se tudi ne more navadit na ninico. Ima eno tako lepo, mehko miško, pa je sploh ne šmergla:zmeden:. Nekje sem prebrala, da moraš ninico dati pod svojo majco (če dojiš), da potem lepo diši po mamici9nebesa. Sicer nisem še to prakticirala, vendar bom probala. Mogoče pa bo potem ninica "bolj njegova".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem