Maška, otrok se ti na polju ne bo dru nikoli več kot min. max dve. Zakaj? Zato, ker ga na makedamu tko luštno trese, da pozabi na svoje zahteva po nošenju. In ponavadi kmalu nazaj zaspi. Če pa ne, pa opazuje naravo. In se ne joka. Ko je pa starejši, mu pa tud do joka v mestu ni več. Tko je bilo pri meni. Men se je samo jokcal takrat ko sva bila namiru. Če sem slučajno bila s komu na kavici. Če se je, se je takrat.
To da pa otroka držiš v eni oki, z drugo pa porivaš voziček . Kaj boš naredila, ko boš imela dva otroka?
Pri nas pa npr. nikoli ni hotel biti v kengorujčku.
oprosti, ampak tole je pa spet
mojo hci je zmotil vsak kamencek, morala sem vozit samo po asflatu prve pol leta, ker jo je noro nerveiralo, da jo je treslo. sele zdaj jo pa tresenje uspava. tko da ne generaliziraj, ker so otroci razlicni in vsem pac ne pase tvoja izkusnja.
Ko bosta dva otroka, se bom takrat ukvarjala s tem. Zdaj imam enega in se posvecam njemu, ne pa misli na nekega dne v prihodnosti.
Poleg kengurujcka obstajajo se druge nosilke, ce otroku ni nic vsec, imam pa roke zato da ga umirim in da je obema lustno na sprehodu - sem jo raje nosila pa da ni jokala.