writing-img

noče flaše

clock-img

24.07.2008, 18:48

clock-img

livia

pencil-img

2395

Poleg tega, da noče zelenjave, imava problem še s pitjem.
Nikoli ni imela flaše, ker je bila skozi dojena. Tudi dude noče.
Zdaj ji pri obroku GH ponudim še za pit, a flaše ne sprejme. Menjala sem 5 različnih cucljev, pa nič. Neki zveči cucelj, pa z jezikom si ga premetava po ustih, potegne pa ne. Tudi če ji špricam s pritiskom na cucelj direkt v usta, ne pogrunta.
Potem sem ji dajala za pit z žlico iz kozarca. Tako spije 50-100 ml. Sva pa kar dosti mokre pod brado.
Se mi zdi pa to malo nepraktična zadeva za kam na pot, da moreš imeta skoz žlico s sabo, pa slinček, pa kozarec.
Slamica ji tudi ne potegne.
A obstaja še kaj?
S čim si lahko olajšam to zadevo? Obstaja kak tak kozarček?

clock-img

24.07.2008, 20:03

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Naš tud nikoli ni znal pit po flaši, najprej je pil po žlički, potem pa kar iz kozarca. Za na pot in sprehode sem kupila magični lonček (iz katerega valda tud ni znal pit) in mu pač odšraufam zgornji del dol in mu dam za pit kot iz kozarca.

clock-img

24.07.2008, 21:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj starejši sin tudi nikoli ni znal iz flaške piti. pogruntal je šele kako #dela# magični lonlek nekje pri 9ih mesecih.

clock-img

24.07.2008, 23:22

clock-img

annie

pencil-img

1049

Naš tudi ne zna pit iz flaške. Najprej je pil z žličke, potem sem kupila aventov magični lonček, iz katerega tudi ni vedel pit. Nazadnje pa sem kupila od Mam lonček z mehkim nastavkom (če ga obrneš iz njega teče) in končno s tega zelo lepo in veliko spije. Prejšnji teden na morju pa se je še naučil pit s slamico, brez, da mu jo skrajšamuser posted image

clock-img

25.07.2008, 07:43

clock-img

asso

pencil-img

3700

Pač naj pije iz navadnega kozarca. Kmalu bo skapiral in ne bo več moker pod brado.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem