writing-img

noče piti mleka

clock-img

04.02.2008, 10:02

clock-img

sju

pencil-img

176

sinček je star 1 leto...nehala sva se dojiti ker nisem več imela mleka in je bilo vse samo še cerklanje
sedaj noče piti mleka ..ne po flaški ne po kozarčku

ali je katera imela podoben problem in kaj storiti ker naj bi baje 1 letnik spil vsaj še 3 dcl mleka dnevno??

Hvala

clock-img

04.02.2008, 10:16

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Pa mu daj druge mlečne izdelke, saj ni treba, da je ravno mleko.

clock-img

04.02.2008, 10:20

clock-img

melanija

pencil-img

934

Moja pupa je začela piti mleko pri 3,5 letih, prej ga še pokušala ni v nobeni obliki (čokolino, in podobno), še jogurtov mi ni hotla preveč jest. Jaz je nisem silila pol pa se kar odprlo, sedaj ga spije tudi do pol litra na dan.

clock-img

04.02.2008, 10:20

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Moja je stara 9 mesecev, pa sploh noče pit nobenega mleka - ne adaptiranega, ne navadnega. Sicer jo še dojim zjutraj in zvečer, ampak to je minimalno.
Ne sekiraj se, ni treba da nujno pije mleko, glavno da dobi dovolj mlečnih izdelkov (kašice, jogurti, skute...), menda rabijo cca. pol litra dnevno tega.

clock-img

04.02.2008, 10:23

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Naša dva tudi nista hotela mleka pri enem letu. Zjutraj in zvečer sta dobila razne čokolešnike, medolinote, grisolinote...  Pa čez dan kakšen jogurt, skutko... Tako da sta dobila dovolj drugih mlečnih izdelkov.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

09.02.2008, 08:55

clock-img

BigDaddy

pencil-img

42

Ah to mleko. Od kar se je naša nehala dojiti pred letom in pol je popila sigurno skupaj pol litra mleka. Najprej sva se sekirala potem pa obupala. Poje pa Topfen, puding in podobne mlečne pridelke.

Mogoče je zaradi tega tak "gaunar" user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem