IZVIRNO SPOROČILO: lipikica
novopečene mamice pač verjamemo že izkušenim mamicam in milsimo da mora bit kar tako kot so imele one....
jaz nisem še ne vem kako izkušena mamica, tamal je star 9, 5m, samo ti pa lahko vseeno svetujem če želiš

. Pri nas je bilo tudi kar pestro. Od 1m dalje, je bil tamal sposoben spati brez dojenja tudi 8, 9 ur, pri 4 m se je pa začelo dogajanje. Ne samo s spanjem, tudi zaprt je bil, pa občasno se ni hotel dojit...skos neki

. Tako je bilo kakšen mesec, potem se je pa stavr spet umirila, glede spanja mislim in je imel še občasne slabo prespane noči, večino pa ok. Midva sva delala tako, da ko se je zbudil, torej začel cvilit, sva mu dala dudo v usta, kadar ni zaleglo, se je ponoči pač podojil. Pri 4 mesecih je to čisto normalno, še tudi kasneje nekateri potrebujejo nočno dojenje, lahko da zaradi žeje, če je prevroče ali pa zaradi crkljanja. Sem imela tudi jaz občutek, da je nočnega dojenja vedno več, samo potem, ko sva začela z gh, sem mu ponoči namesto dojenja ponudila kar vodo v flaši in je šlo zelo hitro na bolje.