writing-img

nočno zbujanje mesecin pol starega otroka

clock-img

07.12.2010, 15:18

clock-img

klara2007

pencil-img

219

koliko krat na noč se zbujajo vaši dojenčki za hranjenje.lp

clock-img

07.12.2010, 15:25

clock-img

PinkyGirl

pencil-img

25

Od tretjega tedna dalje spimo 6 ur v kosu, od nekje meseca in pol pa vsaj 7-8, včasih 9ur. Je pač zaspanka, danes stara 3 mesece, pa je v zadnjem mesecu dobila le 530g... mogoče ravno zaradi predolge runde?? user posted image

clock-img

07.12.2010, 15:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.12.2010, 16:15

clock-img

lipikica

pencil-img

290

spat gremo ok pol enajstih, doji se ok desetih, ponavadi se zbudi ok 3zjutraj in potem ok 7, 8 ure zjutraj. se pravi, tam nekje 4, 5 ur ima ponoči,je pa stara 5 tednov. podnevi pa na 3, 4 ure se sama zbudi.

clock-img

07.12.2010, 22:14

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

1. in 2. mesec ok. 3 x na noč
3. in 4. mesec nobenkrat
5. mesec po enkrat
zdaj spi celo noč, odkar zvečer je linoteuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

08.12.2010, 07:41

clock-img

Anonimen

1. do 3. meseca na vsake tri ure...zdej pr 6. mesecu pa samo enkrat pa še to jo mal pobožam pa spi dalje 

clock-img

09.12.2010, 23:01

clock-img

Anonimen

Do 6.t se je dojil na 3-4h, tudi ponoči, zdaj pri 8.t spi od 23h do 7h zjutraj. Pa upam, da se ne veselim prekmalu.user posted image . Ko ga prinesem v spalnico kjer je tema, avtomatično zapre oči in se umiri.

clock-img

10.12.2010, 15:31

clock-img

amii

pencil-img

221

Kar v depro padem ko berem kako enim mamicam malčki lepo spijo.
Mi smo stari 13 tednov in če ponoči spi 2x po 3 ure, sem blažena med ženami user posted image
Sedaj je malce bolje, saj v povprečju spi po 2 uri, do 3. mesec je spal namreč po uro do 1,5 ure pol pa papat..... Je pa res da v mesecu dni pridobiva po dober kg in je imel pri 12. tednih že okroglih 7 kg pri polnem dojenju. No,na to  pa sem strašansko ponosna in mi je lažje vstajat ponoči, ko vem, da je lačen user posted image  (okoliške ženičke nič ne merkajo zakaj ga ne dohranjujem, le debelo gledajo kak je možno da je takšen bucko le z maminim mlekom in brez dude namočene v cuker...)
Malce se tolažim da bo bolje pri spanju, ko bomo prešli delno na GH. Očitno ga mleko ne nasiti za več kot max 3 ure. Isto je čez dan. Spi le po pol ure, pol pa gasi, gasi novim dogodivšinam naproti. Je zelo aktiven dojenček in imam občutek da se boji da bo kaj zamudil če bo preveč spal, hehehehe user posted image

Pa imamo svoj sonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem