cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nohtek na nogici

clock-img

09.07.2005, 19:02

clock-img

pipica

pencil-img

53

Sinek je star tri mesece, na nogici, na palčku, se mu je zarasel nohtek, se mi zdi. Vsaj tako je videti. Ima pa polovičko palčka čisto rdečga, ter joka. Kaj na naredim, razen da z alkoholom splahnujem.Ali naj ga peljem k zdravniku?

lp sabina

clock-img

09.07.2005, 19:04

clock-img

eva1

pencil-img

4835

To bo samo od sebe izginilo-Luka je tut tko imel, pa še malo gnojčka, pa je v parih dneh samo izginilo! Otroci imajo mehke nohtke in se to rado zgodi! A misliš da zaradi tega joka:zmeden:

clock-img

09.07.2005, 19:47

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Nam je patronažna svetovala, da če se to zgodi, naj gremo k zdravniku (seveda, ker ga boli).

clock-img

09.07.2005, 19:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

oi sabina :)...najbols da tamalcka peljes kar k zdravniku,ker je ocitno vneto in to pa boli da je groza...zakaj bi se matral tamal ce mu loh to drgac resjo :)

clock-img

09.07.2005, 20:57

clock-img

Errai

pencil-img

236

Nam je patronažna svetovala obkladke s fiziološko raztopino, če v nekaj dneh ni izboljšanja pa obisk pediatra.

clock-img

09.07.2005, 21:17

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

Ne vem, če je dobro, da mu z alkoholom splahnuješ, rajši naj si to zdravnik pogleda...

clock-img

09.07.2005, 21:41

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

takoj k zdravniku, zarasel nohtek se je vnel, lahko dobi sepso.
če še ni daleč, bosta dobila obkladke, drugače pa antibiotike.

clock-img

09.07.2005, 23:45

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Pri nas doma imamo vedno na zalogi olje čajevca, ki je naravni antibiotik. Tudi sama imam pogosto kake nevšečnosti z vraščanjem nohta in takoj ko občutim da me peče, si kapnem gor kapljico olja in je ponavadi ok. To je res ful uporabna zadeva. Pa tudi če se mi v ustih naredi kaka afta si s tem razkužim in zlo pomaga. Če poznaš koga, ki prodaja Oriflame, si nabavi.

clock-img

10.07.2005, 08:30

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja sem pozabla napisat-obkladke le z fiziološko ali s kamilicam(mrzlim)! Pa sepse sigurno ne bo dobil ob majhnega vnetja!
Če pa jutri ne bi ok, pa ga pelji k Dr!

clock-img

10.07.2005, 09:14

clock-img

pipica

pencil-img

53

hvala punce za nasvet, sem cel večer mu dajala obhladke z kamilicami, pa je že mal boljš.

Bomo vdl kako bo, drgač pa ga bom peljala k doktorju.

čao

clock-img

10.07.2005, 12:24

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Boš vidla da bo vse ok-2-3 dni traja, potem se pa samo od sebe pozdravi!
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem