cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nohti

clock-img

20.04.2005, 09:12

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kako ste postrigle notke na nogicah:)-:zmeden2:???

clock-img

20.04.2005, 09:13

clock-img

corfu

pencil-img

3829

NOHTE, se vidi , da še spim:zaspan:

clock-img

20.04.2005, 09:16

clock-img

Anonimen

Z otroškim ščipalcem. Ali si imela v mislih kaj drugega?

clock-img

20.04.2005, 09:16

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz jo obrnem na trebušček (da kravice pase), primem nogico (saj jo sama že pokrči) in jih postrižem. ona je medtem zaposlena z gugugu, buaaa itd., sploh ne opazi, da ji režem nohtke.

clock-img

20.04.2005, 09:17

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Težko. Nekaj časa sploh nisem ogla zraven, potem je pa imel že tako dolge da sem mogla, izgledalo pa je nekako takole, na nogo sem si dala ropotuljico in potem z nogo migala pa se je zamotil in je šlo, TV za noge pri nas ni interesanten. Drugič pa ga je mmoj zamotil. Upam da sem kaj pomagala.
Lp

clock-img

20.04.2005, 09:26

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz jo primem v narocje, moj:love:pa se loti dela:)-:)-

Je namreč bolj majster v tem, še men ko se je en noht zanohtal, mi ga je on rešil:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

To so noge...rokice je težji problem. Ponavadi mami da kaj novega, zanimivega, jo držim v naročju, očka pa hiti rezat:hudicek:

clock-img

20.04.2005, 09:50

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Ker je moje detece blago rečeno zelo živahno, ji nohtkov na nogi ne morem striči na noben drug način kot tako, da jo obrnem na trebuh in zaviham nogo nazaj. Tako lahko fino fiksiram nogo in brez skrbi odrežem nohte. Na drugačen način ni šans, ker preveč brca.

LP!

clock-img

20.04.2005, 11:04

clock-img

urši*

pencil-img

1037

cela operacija!!!:)- tamali leži na postli, dragi ga drži za nogo js pa s škarjicami nad male, male nohtke!ma tk male prste , da jih komi primem, pa še brca tk, da je kaj!!!:)-:)-
;)

clock-img

20.04.2005, 11:41

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Na previjalni mizi z otroškimi škarjicami. Se ji pa zdi ful zanimivo:bravo:

clock-img

20.04.2005, 12:28

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Meni je bilo rečeno, da se jih do ne vem kdaj :zmeden2: sploh ne striže.Kristina ima še vedno z njimi same težave, tako da jih še nismo strigli.Se prej zlomijo.odtrgajo,.......

:muca:

clock-img

21.04.2005, 22:11

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Pri nas je vedno histerično tuljenje, odkar ve, za kaj gre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem