writing-img

norice

clock-img

07.05.2010, 12:51

clock-img

Mayag

pencil-img

73

Živjo!
Imam eno vprašanje. Zanima me če je katera doživela med svojo nosečnostjo, da je njen prvi otrok prinesel iz vrtca norice. Kaj ste naredile?

clock-img

07.05.2010, 12:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pri nas sta jih imela oba sinova, ko sem bila noseča nekje 14. ali 15 tednov. Ja kaj narest...nič, kaj pa češ. Če si jih prebolela, potem jih ne boš dobila. Če jih nisi, potem pa...

clock-img

07.05.2010, 12:53

clock-img

Anonimen

kaj bi pa morale narediti?
Ne razumem vprašanja?
A si vodene koze že prebolela ali ne?

clock-img

07.05.2010, 12:56

clock-img

Mayag

pencil-img

73

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je mogoče že kej v njemuser posted image

clock-img

07.05.2010, 13:01

clock-img

benika

pencil-img

7793

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je

Čaki mal, a norice so samo v vrtcu al kako? Jih tvoj otrok nima? Mislim kakšne komplikacijeuser posted image Otroka pusti v vrtcu. Bolje da jih dobi sedaj, kot pa da jih dobi, ko bo novorojenček pri hiši.

clock-img

07.05.2010, 13:11

clock-img

Mayag

pencil-img

73

ok, hvala...zdej me je glih sodelavka čist ustrašlila, da je lahko ful nevarno zame oz. za plod,če sinček prinese domov norice

clock-img

07.05.2010, 13:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Mayag

ok, hvala...zdej me je glih sodelavka čist ustrašlila, da je lahko ful nevarno zame oz. za plod,če sinček prinese domov norice

Ja seveda je nevarno, ampak le v primeru, da jih ti nisi prebolela. Drugače bo vse OK.

clock-img

07.05.2010, 21:24

clock-img

MUNIKA

pencil-img

12

Hči je iz vrtca prinesla norice, ko sem bila jaz v 12 do 13 tednu nosečnosti. Ker noric nisem prebolela, me je ginekologinja poslala na infekcijsko kliniko, kjer sem dobila zaščito. Danes imamo doma zdravo 6 mesecev staro punčko.
LP Simona.

clock-img

08.05.2010, 23:17

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: benika

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je

Čaki mal, a norice so samo v vrtcu al kako? Jih tvoj otrok nima? Mislim kakšne komplikacijeuser posted image Otroka pusti v vrtcu. Bolje da jih dobi sedaj, kot pa da jih dobi, ko bo novorojenček pri hiši.

Sori ampak to ni kompliciranje. Moja sestra je morala splaviti, ker se je v nosečnosti okužila z noricami.

clock-img

09.05.2010, 08:03

clock-img

benika

pencil-img

7793

Sori ampak to ni kompliciranje. Moja sestra je morala splaviti, ker se je v nosečnosti okužila z noricami.

Ampak ona jih ni prebolela, avtorica jih pa očitno je. Opaziš razliko?

clock-img

09.05.2010, 08:43

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ampak ona jih ni prebolela, avtorica jih pa očitno je. Opaziš razliko?

Res? Kje pa je to napisala? Nisem opazila. Ja, v tem primeru je seveda drugače.

clock-img

10.05.2010, 17:07

clock-img

Mayag

pencil-img

73

sem jih prebolela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem