writing-img

nos raste

clock-img

12.07.2005, 17:24

clock-img

glorija

pencil-img

1

Pozdravljene!

V nosečnosti se mi je začelo dogajati nekaj zelo smešnega: nos se mi je povečal - razširil. Ali je imela katera podobne probleme oz. izkušnje. Zakaj pride do tega? Ali bo še kdaj normalen?

Hvala za odgovore!

p.s. problem je čisto zaresen, ni šala

clock-img

12.07.2005, 17:44

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Živjo glorija!

Moram priznati, da sem se kr malo nasmejala ko sem prebrala tvoj post, verjamem pa da to tebi ni nič smešno. Nisem še slišala, da bi zarad tega rastel nos, slišala pa sem da se v nosečnosti odebeli nosna sluznica. Ali je mogoče, da si se malo poredila v obraz, pa se ti samo zdi da je nos večji??? No upam da boš rešila težavo, oz.ugotovila zakaj je do tega prišlo. :rozica:

clock-img

12.07.2005, 18:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.07.2005, 18:39

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

moja prijateljica je imela v nosečnosti res malo "natečen" obraz (beri: nos in ustnice so bile večje), pa je dobila fantka;)

clock-img

12.07.2005, 18:46

clock-img

sa

pencil-img

651

joj to pa spominja na me,jaz sem med nosecnostjo imela izrazito vecji/debelejsi nos:zmeden2::zmeden2:no pa se je po porodu normaliziral;)je pa res da sem se med nosecnostjo zredila 29kg:ups::ups:

aja rodila sem pa fantka

clock-img

12.07.2005, 20:42

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Tudi jaz sem bila med nosečnostjo pravi nosorog :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Moj nos je bil tako velik, da sem ga zmerom videla (tudi, ko sem gladala naravnost)...
Aja, rodila sem pa fantka.;)

clock-img

13.07.2005, 14:29

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Pravijo takole če se poveča nos bo fantek, če se izrazito povečajo ustnice bo punčka. Pri meni je obakrat veljalo:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem