writing-img

noseča: DA ali NE???

clock-img

18.12.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

Živjo punce!

26.12 naj bi imela user posted image , vendar me že danes v spodnjem delu trebuha boli, kot da jo bom vsak čas dobil, pa še prsi mam malce boleče. KT ne jemljem že 2 leti in od takrat mam vedno user posted image  na vsake 27 ali 28 dni. nikoli mi nič ne zamuja ali pride prekmalu. a je možno da sm user posted image ? Oz. ali je sploh možno, da imam že znake, ker bila pa sva ta mesec kar pridna.

Lp

clock-img

18.12.2006, 14:18

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

samo trenutek, da pogeldam svojo kuglo za napovedovanje prihodnosti... user posted image

Anonimna, kot ze marsikateri prej - tukaj zal nismo jasnovidke.. mozno je tok kot pri vsaki drugi - 25% v ciklusu.. vec bos vedela, ce ti izostane - test -....

clock-img

18.12.2006, 14:32

clock-img

Anonimen

Izogibaj se potepuškim mačkam, kar pomeni, da ne božat mačk, ki se prosto gibljejo, in surovemu mesu.
Sicer pa čestitke.

user posted image user posted image user posted image , ojoj, zdaj bom pa kar pustila, ne bom pobrisala. Sem pa tole hotela napisati na eno drugo temo.

clock-img

18.12.2006, 16:16

clock-img

Anonimen

Splišni, ti si ga pa zdele usekala v nulo user posted image user posted image user posted image

anonimna, do user posted image  naj bi bilo še 8 dni, teoretično povedano, oploditev je nastala komaj teden dni nazaj, še manj. Ko ti user posted image  zaostane, naredi test, pa boš vidla na čem si. Ene ste pa res strateške s takimi vprašanji, pa vseeno, želim ti čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2006, 17:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

Res,punce noseče in mogoče noseče,vse bo ob svojem času,tako,da malo potrpljenja!boste še prehitro izvedele,srečno!

clock-img

20.12.2006, 12:07

clock-img

sanci

pencil-img

81

jaz pa upam, da boš zagledalauser posted image , mogoče pa kaj je na tem, nikoli neš.
Veliko sreče!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem