writing-img

noseča na počitnice

clock-img

14.04.2010, 18:41

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

POzdravljene!

Tiste ki ste bile ali ste noseče tako da imate rok poleti, kdaj ste šle na počitnice? Jaz sem planirala da bomo lahko šli takoj po koncu šole, za teden dni, sedaj je prišlo tako da lahko gremo od 4.- 11. 7. Najprej se mi je zdelo ok, saj je sam kak dober teden razlike, potem sem se pa nekak zgrozila ob misli, da imam rok 22.7. Zdaj pa ne vem no, a je zdravo da sploh gremo? Kaj bi ve naredile? A ste prakticirale dopust v tako visoki nosečnosti? Gre pa za dopust na naši obali. Sicer sem do sedaj obakrat rodila vsaj 4 dni čez rok, amapk na to se pač ne morem zanašati.

clock-img

14.04.2010, 18:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jaz poznam več takih, ki niso delale problemov iz tega.. so kar sle.. eno poznam ki je rodila kar na dopustu, ena pa je po hitrem postopku popokala v Lj.. je mela le dobro urco voznje in je blo to to.. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

14.04.2010, 18:46

clock-img

Anonimen

Če gres na naso obalo po moje ni take panike.Bos pa v Izoli rodila če se bi slučajno začel.

clock-img

14.04.2010, 18:49

clock-img

Anonimen

Odvisno, kako prenešaš vročino in kako počitek na dopustu potrebuješ.
Jaz v tem terminu že nenoseča skoraj ne grem na morje na dopust.

clock-img

14.04.2010, 18:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Odvisno, kako prenešaš vročino in kako počitek na dopustu potrebuješ.
Jaz v tem terminu že nenoseča skoraj ne grem na morje na dopust.

to je pa tud res.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

14.04.2010, 18:58

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz v tem primeru ne bi šla, ampak ne zaradi strahu, da bom kje rodila pač pa zaradi tega, ker je bil meni zadnji mesec nosečnosti vedno full naporen in sem šla sama sebi na živce ter ne bi imel nihče nič od dopusta.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.04.2010, 20:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

V tretji nosečnosti sem zadnji mesec komaj hodila, še po otroke včasih nisem mogla v vrtec. In tudi zaradi njiju ne bi želela roditi nekje daleč od doma, da bi me lahko prišla obiskat.

Dvakrat sem imela rok poleti. Prvič v začetku avgusta in sem šla na morje pri 33 tednih. Drugič pa v začetku julija in smo šli na morje vsi skupaj prvi teden septembra, pred porodom pa ne. 

clock-img

14.04.2010, 20:37

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem šla pri prvem zadnji teden julija in prvi teden avgusta na Pag. Mi je bilo ful fajn. Vsak da sem šla plavat in sproščala vse telo, tako me ni nič bolela in nič nisem zatekala.. Samo na plaži je mal grozen ležat, ker te vse žul.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

14.04.2010, 20:45

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Na kraj pameti mi ne bi padlo, da bi šla tako pozno na morje,saj se naj tudi kopal ne bi saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče.Verjetno pa je najbolje , da se pomeniš z svojo ginek.

clock-img

14.04.2010, 20:48

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče

Zelo dobro bi vedela, če bi te kar naenkrat nekaj pogrelo v mrzlem morju.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

14.04.2010, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.04.2010, 22:10

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz en teden pred rokom ne bi hodila na morje, vsaj ne kam dlje od naše obale...user posted image
Sicer pa imam rok v začetku avgusta in planiramo morje enkrat v juniju...., potem pa še septembra z dojenčkom, če bo vse ok...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

14.04.2010, 23:06

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

mah, ja, kar se mene tiče, bi bla lahko mirno tud doma, samo nočem otok čist prikrajšat za čofotanje. Zato iščemo neko varianto. POjma nimam kaj bomo nardili. Hvala za mnenja. Itak da zdaj ne vem nič bolje kot pa prej.

clock-img

15.04.2010, 07:06

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi jaz imam rok sredi julija in do avgusta ne bomo hodili na morje, mogoče se bomo vsi štirje odpravili na morje konec avgusta, prej pa sigurno ne. Se spomnim pri prvem ko sem zadnji mesec komaj čakala da grem rodit, čisto nič nisem mogla, samo poležavala sem še.Pa še ogromno sem zatekala. Res pa je, da je težćko otroke prikrajšat za morje, ki si ga tako želijo.

clock-img

15.04.2010, 09:43

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js imam sredi junija rok in gremo na morje v 2. pol. avgusta. Med prvomajskimi bomo šli pa verjetno za kak dan ali dva na kak izlet.

Tako pozno (nekaj dni pred PDP-jem) pa js, kljub temu, da sicer vročine ne prenašam slabo in obožujem morje, ne bi planirala počitnic.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

15.04.2010, 10:03

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

v zadnjem mesecu odsvetujejo potovanja in počitnice...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

15.04.2010, 11:39

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Tudi sama sem v podobni situaciji, PDP mam konec avgusta in mislim da bomo šli na morje če bo vse ok z mano, otročkam in počutjem. Res da na kak otok ne upam, ponavadi gremo na Lošinj, recimo do Umaga bi si pa upala, saj do Izole je toliko kot do moje porodnišnice - za vsak slučaj.
Ampak sedaj pa sem v dvomih kdaj bi šli. Najbolje da čimprej, recimo začetek julija.

čakamo že drugi zakladek

clock-img

15.04.2010, 12:03

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče

Zelo dobro bi vedela, če bi te kar naenkrat nekaj pogrelo v mrzlem morju.

Se pravi je tudi tuš prepovedan tam od 30. tedna dalje? user posted image Jaz sem se v prvi nosečnosti tudi spraševala, a bom vedela, kdaj mi bo odtekla voda, pa sem potem zelo dobro vedela user posted image

Jaz bi šla na dopust, sploh če je tak bolj na izi. Sama veš, kako je s preostalimi otroki, a so pridni itd. Drugače pa res, Izola je čisto blizu, drugo bi bilo križarjenje po Nilu, pa vožnje v konvojih (to sem jaz v prvi nosečnosti odpovedala), slovenske obale pa res ne bi. Čeprav - zavaruj si pa vseeno, za primer, da boš do takrat že v porodnišnici. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

15.04.2010, 20:25

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz bom zdaj, v četrti nosečnosti šla na slovensko obalo v začetku junija, rok pa imam sredi julija. Še to se mi zdi pozno. V zadnjem mesecu pa res ne bi hodila na dopust, bom raje doma gnezdila..

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

19.05.2010, 11:53

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila v drugi nosečnosti 1 mesec pred porodom pri Zadru. Ko sem planirala, se mi je zdelo vse ok, malo pred odhodom, me je začelo skrbet, ker je bilo tako blizu. Prej sem si vse prebrala o porodnišnici v Zadru - just in case, dal smo si jo v GPS, za čas, ko partnerja ni bilo tam (je imel 2 dni nek seminar), je bila sestra zraven. Skratka - naredila sem si back plan.

Vse je bilo ok, smo uživali. Se mi je pa prvič zgodilo, da sem vesela tudi na poti nazaj in sem se povsem sprostila, ko smo prešli mejo. Če bi morala potem v prvo porodnišnico, bi mi bilo čisto vseeno.

Jaz na slovensko obalo bi šla. V Sloveniji je itak to krajši izlet in ne potovanje.

clock-img

19.05.2010, 15:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

mah, ja, kar se mene tiče, bi bla lahko mirno tud doma, samo nočem otok čist prikrajšat za čofotanje. Zato iščemo neko varianto. POjma nimam kaj bomo nardili. Hvala za mnenja. Itak da zdaj ne vem nič bolje kot pa prej.

A septembra pa ne bi šlo?

clock-img

24.05.2010, 15:07

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

no jaz imam rok sredi julija pa greva sredi junija za čez vikend malo v toskano in potem še konec junija čez vikend na krk...
če ostajaš na slovenski obali pa res ni noben problem... kakšna je pa razlika ali doma čakaš na porod ali pa na morju? zagotovo ti bo lepše minil čas na morju...jaz ne bi komplicirala! kar privošči siuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem