writing-img

nosečniške spodnje hlačke

clock-img

15.04.2009, 20:29

clock-img

Monni

pencil-img

164

Zanima me ali katera uporablja spodnje hlačke, ki bi naj nudile oporo trebuščku?
Meni je namreč porodničarka svetovala, da jih nabavim, ker me zelo močno boli sramna kost in je to po vsej verjetnosti posledica pritiska trebuha navzdol. Sicer mi je povedala strokovni izraz za to, pa sem ga pozabila user posted image

Ali ima katera izkušnje s temi hlačkami, ali res vsaj nekoliko nudijo oporo, ter kje jih je najbolje nabavit.

clock-img

16.04.2009, 12:35

clock-img

fusia

pencil-img

612

Ne poznam takih hlačk in tudi dvomim, da bi lahko bile dovolj močne za kakšno resno oporo. Jaz sem iz podobnih razlogov nosila nosečniški pas, ki je nekaj časa zelo pomagal, potem ko je bil pa trebuh že zelo velik, pa manj.

clock-img

16.04.2009, 13:39

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Enako ko fusia, nosila sem noseččnišški pas. Tele hlačče pa so kar nekiuser posted image

clock-img

16.04.2009, 13:53

clock-img

Monni

pencil-img

164

Kje sta pa nabavili ta pas?

Ja saj hlačke bi naj služile za oporo v dosti manjši meri in  do takrat ko še ni trebuh zelo velik, ampak je rekla da bolje to kot nič.

clock-img

16.04.2009, 13:54

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sem ga dobila od sestre, vendar se mi zdi, da ga dobišš v sanolaborju

clock-img

16.04.2009, 16:05

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

Tudi mene grozno boli sramna kost, tako da se ponoči komaj obračam v postelji. Pa vendar ne uporabljam nosečniških hlačk oz. pasa, saj mi je G to odsvetovala, ker naj bi se kite še bolj raztegnile oz postale bolj leneuser posted image ...Tko da bomo še malo potrpeliuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

17.04.2009, 09:50

clock-img

anika87

pencil-img

767

Poglej tukaj:
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

17.04.2009, 10:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Poglej tukaj:
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj.

Ti so zelo lepi, kak so praktični pa ne vem. Jaz sem imela tako 10cm belo elastiko, niti približek ni tej estetikiuser posted image

clock-img

17.04.2009, 10:13

clock-img

anika87

pencil-img

767

Saj verjamem hope, da bi verjetno moralo bit kaj drugačnega (nekaj podobnega stezniku za oblikovanje postave, le prilagojeno nosečnici - po moji predstavi, ker tisto je čvrsto). Ker to je po moje res samo šminka... Jaz sem poguglala in prilepila prvi link, ki sem ga našla...
A se da tvojega oz. podobnega kje videt?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

17.04.2009, 12:31

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Jst sem tud mela nosecniski pas. Mi ga je svetoval ginekolog ko sem delala kot sobarica v enem hotelu in me je grozno bolel kriz. V Sloveniji ga nisem dobila - sem sprasvala vsepovsod, tud v sanolaborju in so rekli da tega pri nas vec ni za dobit. Pol je sou fant na sluzbeno pot na Nizozemsko in mi ga je tam kupil. Se ga pa menda dobi tudi v Italiji in Avstriji. Meni je res ful pomagal za kriz. Sem delala do 6. meseca. Zdej sem v 38. tednu, je pa trebuh ze malo pretezek in ne pomaga vec tolk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem