writing-img

nosečnost in bolečine v nožnici

clock-img

22.04.2012, 22:49

clock-img

Anonimen

Noseča sem drugič, skoraj 36 tednov. Zadnje čase večkrat čutim bolečine v nožnici . prav zbada me, ne smem dat nog preveč narazen, ker še bolj boli, vsako obračanje po postelji je prava muka ... Kaj ta bolečina pomeni? Res je zoprno, traja pa nekaj minut, največ do 15, potem pa mine in je bolje ...

clock-img

23.04.2012, 08:09

clock-img

olana

pencil-img

403

Telo se pripravlja na porod. To je normalno.

clock-img

23.04.2012, 09:15

clock-img

Anonimen

Mene tudi zbada, občasno, samo ne drži tako dolgo. ponavadi ko sem že precej utrujena od stanja na nogah cel dan...sem pa v 38 tednu.
Baje je ta "elektrika" tam spodaj normalna pred porodom....

lp

clock-img

23.04.2012, 11:51

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Sem imela prvič in drugič takšno špikanje proti koncu, baje da se mv odpira, ampak pač zelo pooočasi.

clock-img

23.04.2012, 12:56

clock-img

Anonimen

Tudi pri meni se dogaja podobno. Boli me v nožnici in v spodnjem delu trebuha, v področju maternice. Me je včasih kr malo strah ker ne vem kako zgledajo popadki. Pri prvem porodu je bil CR in nisem imela popadkov sploh, zdaj pa ne vem kako bo.

clock-img

24.04.2012, 09:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi pri meni se dogaja podobno. Boli me v nožnici in v spodnjem delu trebuha, v področju maternice. Me je včasih kr malo strah ker ne vem kako zgledajo popadki. Pri prvem porodu je bil CR in nisem imela popadkov sploh, zdaj pa ne vem kako bo.

Saj, pri meni je isto (sem avtorica teme), prvič je tudi bil cr in nimam nobenih izkušenj s popadki itd.

Hvala za odgovore, punceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem