cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost in kajenje..

clock-img

11.12.2008, 14:39

clock-img

Anonimen

pa sem vas.. user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kva pa si nas? Popušila? user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:48

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Hehe, še ena ki ji je dolgčas taao kot meni...user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:51

clock-img

Anonimen

Kva pa si nas? Popušila?

user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:53

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Hehe, še ena ki ji je dolgčas taao kot meni...

pa meni tut..user posted image    sem res misla, da bom mogla spet zehat..user posted image res nas je user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

11.12.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kva pa si nas? Popušila? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.12.2008, 16:32

clock-img

Anonimen

Ma ste pa prav obsedene s tem kajenjem na novih odprtih temah.user posted image user posted image user posted image
Zakaj ne vprašate svoje ginekologe o tem? Tu je le forum. Mi ne mormo vedet, če vašemu otroku to škodi ali če mu paše.user posted image

clock-img

11.12.2008, 16:46

clock-img

Anonimen

na živce mi greste,babnice zmešane...resuser posted image .....in kaj zdaj če nekdo kadi v nosečnosti?kaj je to takega?kot da samo čiki škodujejo...kaj pa kava kje je kofein??in sladkarije in ostale norosti ki jih žrete?NO COMENT

clock-img

11.12.2008, 17:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

na živce mi greste,babnice zmešane...resuser posted image .....in kaj zdaj če nekdo kadi v nosečnosti?kaj je to takega?kot da samo čiki škodujejo...kaj pa kava kje je kofein??in sladkarije in ostale norosti ki jih žrete?NO COMENT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj je pa s tabo danes? Mislim, da ni potrebna taka reakcija.

clock-img

11.12.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

hormoni pač----..na živce mi greste ker pljuvate samo po kadilkah,,,jaz sem tud kadilka in kaj naj??se bolš počuti da si par prižgem kot pa jem sladkarije.kave nisem pila da ne pomnim...pa prosim nehajte udrihat samo po kadilkah...zato nisem slaba mama če kadim.s prvim sem tud(Max 10)...pa je vse vredu....in zdaj tud kadim ker enostavno ne morem nehat

clock-img

11.12.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

ti pa res ne veš kaj je user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 17:59

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

če že upaš toliko blebetat zakaj se skrivaš pod anonimno

clock-img

11.12.2008, 18:06

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

hormoni pač----..na živce mi greste ker pljuvate samo po kadilkah,,,jaz sem tud kadilka in kaj naj??se bolš počuti da si par prižgem kot pa jem sladkarije.kave nisem pila da ne pomnim...pa prosim nehajte udrihat samo po kadilkah...zato nisem slaba mama če kadim.s prvim sem tud(Max 10)...pa je vse vredu....in zdaj tud kadim ker enostavno ne morem nehat

O Jesus...Sploh ne vem, kaj pol sprašujete, ali škoduje kajenje v user posted image , če dobr veste, da bojo kritike - normalno!Če ti paše kadi, saj si menda dost stara, da ne potrebuješ mnenja drugih. Ni pa treba zato odpirat teme, da se lahko mal zdereš na ostale, kako so kritične do kadilk....

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

11.12.2008, 18:08

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Kdo pa je pljuval po tvoji logiki na to temo? Nihče ni nič rekel. Po moje je bila ta tema odprta zato, ker je bila že tolikokrat, da nam je že smešno in zehamo poleg. In ponavljam, na tej temi nikjer ne piše da ima kdo kaj proti kadilkam. Ali jaz slabo vidim? Moram si očala nabavt.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

11.12.2008, 18:13

clock-img

Anonimen

hormoni pač----..na živce mi greste ker pljuvate samo po kadilkah,,,

Pljuvamo tud po pločniku. user posted image

clock-img

11.12.2008, 19:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 19:59

clock-img

Anonimen

Jaz v bistvu vem ktera je to pisala, sam je ne bom javno.user posted image

clock-img

11.12.2008, 20:00

clock-img

Anonimen

hormoni pač----..na živce mi greste ker pljuvate samo po kadilkah,,,

Pljuvamo tud po pločniku. user posted image

sam merkej da ne bodo kmal po tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 20:06

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Nekdo se pa razpič*** user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

11.12.2008, 20:18

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

hit povej kirauser posted image

Ela čebela

clock-img

11.12.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ne ne bom.user posted image

clock-img

11.12.2008, 20:26

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Tko ti bom povedala,jest nism blauser posted image user posted image user posted image ,sm tamalo futralauser posted image

Ela čebela

clock-img

11.12.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Tko ti bom povedala,jest nism blauser posted image user posted image user posted image ,sm tamalo futralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak se previdno muvaš ven iz te debate.....user posted image

clock-img

11.12.2008, 20:36

clock-img

maja24

pencil-img

2514

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak se previdno muvaš ven iz te debate.....user posted image

Nimam cajta za take bedarije,pa na Elo lunca ful trka tok da je non stop dretjeuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem