writing-img

nosečnost in krvavitev

clock-img

17.04.2006, 10:21

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje. Noseča sem 6 tednov, pred 5 dnevi pa sem zažela krvaveti. Bila sem pri ginekologinji, ki ni videla nič posebnega, zaenkrat naj bi bilo vse v redu. Pravi, da včasih pride do kravitev, pa je potem vse v redu. Ta krvavitev ni kot menstruacija, je bolj šibka in pa rjave barve. Naročila me je spet čez 10 dni, ko naj bi se tudi plod bolje videl.
Zanima me, če je katera podobno krvavela, pa vseeno normalno rodila?  Ali je to znak, da bo prišlo do spontanega splava? Drugače se dobro počutim, ni mi nič slabo.

Za odgovor že v naprej najlepša hvala.

Lp, Lara

clock-img

17.04.2006, 10:34

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz sem v obeh user posted image  imela krvavitve + rjavkast izcedek, drugič me je tud špikalo v maternici. Obakrat sem bila zelo v skrbeh, pa sem hvala bogu obakrat donosila in rodila krasna fantka.

clock-img

17.04.2006, 10:47

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Hvala za odgovor.

Sedaj sem bolj mirna, ker sem zvedela, da je možno normalno rodit kljub krvavitvam.

Upam, da bo v mojem primeru isto.

Lp, Lara

clock-img

17.04.2006, 10:53

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ja, ampak bodi pozorna ! Če se slučajno pojavi bolečina in če se prične sveža, bolj obilna krvavitev s krči, potem TAKOJ v bolnico!

clock-img

17.04.2006, 10:58

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Hvala za opozorilo. Mi je tudi ginekologinja tako rekla, ampak upam da se to ne bo zgodilo.

Koliko časa pa si ti krvavela? Večkrat po par dni ali dlje časa skupaj?

Lp, Lara

clock-img

17.04.2006, 11:08

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Večkrat po par dni. Vmes skoraj nič, pol se je začel spet izcedek pomešan s krvjo... Moram pa priznat, da sem sama na "svojo" roko nadzirala stanje. Prvič sem ginekologu povedala, ko je bilo že vse mimo (ker sem bila ravno službeno odsotna  na primorskem ), drugič ni bil dosegljiv, sestra me je pa napotila kar v bolnico - na mirovanje. Jaz sem se odločila za "normalno" življenje, popoldan sem sicer po službi občasno počivala, ampak sem skozi normalno hodila v službo.
Bila sem pa skoz na preži, če bi se malo poslabšalo, bi šla takoj v bolnico. Ginekolog mi je rekel, da sem se čisto prav odločila.
Moraš se poglobljeno poslušat in opazovat. Jaz mislim, da večina žensk točno čuti,da nekaj ni v redu.

Svetujem ti, da ješ tbl. folne kisline, pa tu in tam magnezijeve šumeče tbl. Pa opazuj se, nekje po 10 tednu se je meni stanje čisto umirilo.

clock-img

17.04.2006, 11:12

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Res hvala za vse odgovore. Ko se ti prvič to dogaja, je veliko lažje, če ti nekdo svetuje, ki je že to doživel. Ti bom sporočila, kakšen bo potek moje nosečnosti kot zasebno sporočilo, če te to ne moti.

Hvala in lp,
Lara

clock-img

17.04.2006, 11:16

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Sporoči 1 Pa čim lepšo nosečnost in čuvajta se !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem