writing-img

nosecnost in sport

clock-img

08.08.2005, 14:51

clock-img

mis

pencil-img

2168

Hey nosecnice!
Zanima me kako je kaj s sportom med nosecnostjo. Zelo rada se gibam in do sedaj sem izbirala precej zahtevne sporte (tek, nogomet:ups:...). Zanima me kaj lahko in cesa ne in v katerem obdobju nosecnosti. Sedaj sem srecna nosecnica v 5. tednu:bravo::bravo:. Zanima me tudi, kje bi se naslo kaj napisanega o razvoju dojencka med nosecnostjo.

clock-img

08.08.2005, 15:01

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hihii, ravno nogometa ti ne bi priporočala;) lahko se gibaš dokler ti telo dovoli. ne priporoča se sunkovitih gibov, kolesarjenja, rolanja (zaradi možnosti padca), hoja pa je zelooo priporočljiva. nosečnice hodijo tudi v hribe, plavajo, hodijo na aerobiko za nosečnice, na jogo za nosečnice... vse to pod pogojem, da nimaš kakih zdravstvenih omejitev.

clock-img

08.08.2005, 17:20

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Kot je že napisala Magi. Poleg tega še: ne priporoča se npr. košarka, rokomet in te skupinske igre (večja možnost poškodb), prepovedano je potapljanje, jahanje.

O razvoju dojenčka med nosečnostjo imaš na

www.yumama.com

Pa tudi na nekaterih drugih straneh. Bom poiskala.

clock-img

09.08.2005, 07:03

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Jaz ti priporočam, da čim dalj časa ostaneš aktivna. Jaz sem do 27. tedna hodila na fitnes (vaje za roke, noge in hrbtne mišice). Delala pa sem predvsem na kondiciji in z malimi kilami. Zdaj v 36. tednu pa pri meni pridejo v poštev le še sprehodi, ker me drugo preveč utruja. Sicer pa poslušaj svoje telo, ti bo že dalo vedeti kdaj je dovolj.

Želim ti lepo nosečnost!

clock-img

09.08.2005, 11:29

clock-img

leah

pencil-img

660

Jaz sem do 25 tedna joggirala,potem pa nič več...samo na easy...

clock-img

09.08.2005, 18:12

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

http://www.pregnancyguideonline.com/index.html

nosečnost po tednih-zakon stran

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem