writing-img

nosni izcedek pri otroku

clock-img

18.06.2007, 12:51

clock-img

tmms

pencil-img

46

Moji 4letni hčerki teče iz nosu že skoraj dva meseca. Po antibiotičnih k. in Claritine sirupu ji je malo bolje, še vedno pa se mi zdi da izcedek (sluz) malo smrdi. Ali ste kdaj to opazle tudi pri svojem otroku? Kaj naj naredim?

clock-img

18.06.2007, 12:57

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Če sluz smrdi oz. je taka bolj zelena potem je to gnoj, ki teče iz sinusov. Mi imamo vsako zimo isto "sranje", pri naši je pa problem še to, da ji sploh ne teče ven, ampak se vse zadržuje v sinusih ter ji teče zadaj po grlu v želodček. Posledica je bil full hud zadah iz ust. Edino kar pri nas pomaga je par dni morja, ki potegne vso to nasnago iz sinusov.Mi je pa tudi pediatrinja rekla, da nič ne more, ker se mora to samo sčistit. Probaj jo filat v nos s fiziološko (to jaz delam, kadar ne moremo na morje).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

18.06.2007, 15:07

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

mi uporabljamo za čiščenje noska sterimar, to je morska voda ki je pod pritiskom in zelo super spuca nosek, gre veliko smrkenlja ven.user posted image

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 18.6.2007 15:09:14 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem