writing-img

nova na forumu

clock-img

08.01.2013, 19:21

clock-img

knofla

pencil-img

43

sploh ne vem kako tole deluje.do sedaj sem samo brala pa nisem bila registrirana, sedaj bi pa rada tudi kje kaj vprašala ali komentirala pa ne znam.ojoj.se bom mogla kar malo poglobit

moj sonček je posijal 16.07.2012

clock-img

09.01.2013, 11:54

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Ko objavlite novo temo - začnete debato, poskusite poiskati pravi forum, pa bo šlo user posted image

Prijazen pozdrav,
flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

09.01.2013, 12:52

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Welcome

clock-img

09.01.2013, 13:48

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: knofla

sploh ne vem kako tole deluje.do sedaj sem samo brala pa nisem bila registrirana, sedaj bi pa rada tudi kje kaj vprašala ali komentirala pa ne znam.ojoj.se bom mogla kar malo poglobit

Mislim, da je to spet ena tema za LuLu. user posted image user posted image user posted image

Hja, ta forum je izredno težak za uporabo. user posted image

Tudi, kaj pomeni gumb ''Odgovor'', je težko ugotoviti. user posted image

clock-img

09.01.2013, 13:56

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Knofla dobrodošla.
Naj ti forum dobro služi in naj ti razni arogantni odgovori ali komentarji ne pridejo do živega...

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

09.01.2013, 14:31

clock-img

liliana

pencil-img

10282

knofla dobrodošla....

Pa da se ne boš preveč sekirala, da stvari ne obvladaš, ko boš recimo kliknila gumb za odgovor in citiraj in ti bo ven vrglo "error message"....ni tvoja krivda oz. ne delaš ti nič narobe.....je sistemska napaka na RR, ker je že skoraj leto dni ne morejo rešiti in moraš včasih pač 10 x klikniti za gumb za odgovor......

In tudi, če napišeš kako sporočilo (ko te sistem RRa spusti skozi), si je to sporočilo dobro skopirati.....ker se večkrat tudi zgodi, da ti sistem RRa ne objavi odgovora in dobiš samo "error message".....

Toliko samo za začetek, da ne boš krivila sebe ali pa svojega računalnika, da kaj delata narobe....nič ne delata narobe......user posted image

clock-img

09.01.2013, 14:32

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Tudi, kaj pomeni gumb ''Odgovor'', je težko ugotoviti. user posted image

Ej, samo včasih pa res......se sprašujem namreč kaj pomeni gumb za "odgovor"..., ko ga nikakor ne morem odpreti.......user posted image

clock-img

09.01.2013, 16:34

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Ej, samo včasih pa res......se sprašujem namreč kaj pomeni gumb za "odgovor"..., ko ga nikakor ne morem odpreti.......user posted image

Isto pomeni, kot gumb "Citiraj". HTTP 500 Notranja napaka strežnika. Bolj jasno? user posted image

clock-img

09.01.2013, 16:35

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Mislim, da je to spet ena tema za LuLu. user posted image user posted image user posted image

Misliš v zvezi s tistim, ko potem, ko je otroka že peljala v vrtec si vzame čas in napiše vprašanje ali naj ga pelje? user posted image

clock-img

09.01.2013, 19:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.01.2013, 19:57

clock-img

Colt

pencil-img

2988

We love you Knoflauser posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

10.01.2013, 09:37

clock-img

tečla

pencil-img

156

Dobrodošla!

clock-img

10.01.2013, 10:48

clock-img

knofla

pencil-img

43

jah sm mislila da je ta forum bol enostaven.ker sm mela kup vprašanj oz. jih še imam sem se prijavila sedaj pa ne znam uporabljat.vem smotka sm.....je pa res da sem jih veliko tudi našla brez da sem bila registrirana.sej bo bolš.....user posted image

moj sonček je posijal 16.07.2012

clock-img

10.01.2013, 11:22

clock-img

petea

pencil-img

5336

Glede na to, da si znala odpreti novo temo, ne vidim razloga, da bi bilo odgovarjanje v temah ostalih avtorjev tako težavno. user posted image

Kot pa so te že druge obvestile, ima včasih RR tehnične težave, ki vam vsem malo preizkušajo potrpežljivost.

clock-img

10.01.2013, 11:28

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Misliš v zvezi s tistim, ko potem, ko je otroka že peljala v vrtec si vzame čas in napiše vprašanje ali naj ga pelje? user posted image

Ja, pri pisanju svojega prvega odgovora v tej temi sem imela v mislih tisto temo.

In priznam, da sem zato napisala nekoliko bolj zajedjiv odgovor, kot bi bilo morda primerno za novo uporabnico RR-a.
Se opravičujem za to.

Na žalost pa se zadnje čase res prepogosto zgodi, da je RR včasih zelo težko uporabljati zaradi njegovih fint glede raznih 'error-ov'.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem