writing-img

nova služba + nosečnost

clock-img

13.11.2007, 13:38

clock-img

nicnic

pencil-img

190

Sploh ne vem kam ta moj post uvrstit, kam paše. Pa me bodo že prestavili modelatorji, če sem kiksnila.

No, zanima pa me, če je katera ravno ko je nastopila novo službo zanosila in kako so reagirali nadrejeni?

Sicer je Bog najprej sebi brado ustvaril - in je treba najprej za svojo rit poskrbet, ampak me zanima. Nisem noseča- še, ampak če bom nova služba gor ali dol (je za nedoločen čas).

clock-img

13.11.2007, 13:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če je za nedoločen čas, potem pa veselo na delo user posted image user posted image .
Jaz takoj po zaposlitvi nisem zanosila, sem pa po 7 mesecih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.11.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

jaz sem pravkar začela z novo službo in so mi takoj dali pogodbo za nedoločen čas. Kako bi bilo če bi zanosila ne vem. user posted image  Ampak jaz že zaradi vsega ostalega ne bi hotela takoj zanositi, tudi če bi že prej planirala in vse.. Ker se mi zdi, da ni ravno fer odnos.. Čeprav po drugi strani, pa lahko delodajalec to pričakuje..

Ne vem.. Midva tud če bi načrtovala družino, bi še počakala nekaj časa.
tako, da lahko samo rečem, da sem vesela, da nisem v tej dilemi.user posted image

clock-img

13.11.2007, 14:59

clock-img

nicnic

pencil-img

190

No, sej ravno zaradi tega odnosa sva malo v dilemi.  Mogoče bi res malo počakal, ampak dosti pa ne, če bova čakal kot pri prvem, ravno takoj ne bo uspelo, pa še "lastnica" PCO sem, tko da... bomo videli.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem