IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zanima me vaše mnenje. Kako bi (mogoče celo ste) odreagirale, če bi dobile novo sodelavko, ki bi po enem mesecu povedala, da je noseča. Kako bi se počutile kot delodajalec? Ali je bila katera v podobni situaciji in je celo takoj zanosila.
Hm pri nas je v prvem tednu povedala da je noseča, še dobro, da je imela tri mesece poskusnega dela, še tako je takoj šla. Se mi zdi, da se ji ni dalo potruditi, potm je namesto da bo delala za firmo brskala za vozički ... Ampak mislim, da tudi če si noseč, se lahko v novi službi tako izkažeš, da si te želijo nazaj.
Glede tega ti svetujem, da si tudi zavoljo novega otroka, urediš imunski sistem. Veliko se da narediti s hrano. Prav tako ti svetujem da tudi otroku izboljšaš imunski sistem, da ge ne bo prizadela vsaka viroza ki pri mimo. Sej veš, potem si skozi na antibiotikih in začarani krog se veče, imunost je vedno slabša in vedno več smo bolani. Jaz odkar imam strogo dijeto in odkar jemljem dodatke nisem bila že tri leta bolana... Moj partner je bil vmes bolan vsaj 7x. Ampak moške je težko prepričati v to, da to ni normalno.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vedno sem govorila, da bo uspelo, ko bo pravi čas. Narava/bog že ve kaj dela. Ali naj se preprosto prepustim in ko bo pač bo. Takrat bo sigurno pravi čas. Pa tudi če takoj. V teh štirih letih kolikor imam zagotovljeno službo v vsakem primeru nameravam it na porodniško, saj mi biološka ura že tiktaka.
Potem si se tako že odločila

. In je vseeno kdaj greš, prvo leto ali drugo ali kasneje. Jaz bi na tvojem mestu delala še vedno naprej na otroku, mogoče prve pol leta samo po naravni poti, če vama ne rata, pa gresta konec leta naprej. Ne se sekirat za službo te pridejo in grejo...
In še moja zgodba, trnutno se pogovarjam za novo službo, ki si jo odkriti želim. In v sredo grem na drugi razgovor v četrtek pa na IUI. Se ne sekiram, jaz se še vedno lahko izkažem, če pa bodo imeli oni proti nosečnosti, se bomo pa tudi znašli. Pač sm tudi jaz stara 32 let in glede na težave, ki jih imava ne mislim zaradi službe čakati.