writing-img

nova steklenička

clock-img

25.07.2008, 17:20

clock-img

katicka

pencil-img

280

kupila sem novo stekleničko in cucelj. oboje sem prekuhala tako kot pač moreš vendar moja hči enostavno noče jest iz nove ampak iz stare. kak jo naj prepričam da bi jedla iz nove?

clock-img

25.07.2008, 17:26

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Nedaj ji stare.

Moja tudi ni htela vzet, pa ji nisem dala druge in je naslednji obrok z veseljem vzela

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

26.07.2008, 22:51

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Nedaj ji stare.

Moja tudi ni htela vzet, pa ji nisem dala druge in je naslednji obrok z veseljem vzela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loh sicer probaš, sam mi smo mame in ne tirani.
Otroku se ne  more kr tko menjavat cucljov, pa mleka, pa ne vem kaj še vse. user posted image user posted image user posted image
Če ravno nimaš potrebe res zamenjat, priporočam da ne menjaš.

clock-img

26.07.2008, 22:52

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Aja, še to. Verjetno ne gre za to, da NOČE, temveč NE ZNA

clock-img

26.07.2008, 22:54

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Pa je enaka flaška in cucelj? Mislim firmo... Če je vse enako, ne vem, zakaj otroci ne bi vzeli...
Meni iz drugih flašk tudi noče piti čaja, tako pač kupim enako...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

27.07.2008, 08:17

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst pogosto menjam vse stekleničke in mam vedno znova problem, da mali nove noče. če je prvič ali drugič ne vzame, jo bo pa zagotovo tretjič. ponavadi zlaufa še isti dan. stare flaše pa res ne moreš imeti v nedogled. ti kar pogosto ponujaj, bo že šlo.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

30.07.2008, 08:36

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

ojla!
Jst pa nimam problemov kar se tiče stekleničk! Res zanimivo! Naša ma dve vrsti flašk- aventove in chico, pa ji je vseeno :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem