cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

novim zmagam na proti

clock-img

09.06.2005, 08:11

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Zdravo punce!
Kot sem vam obljubila,da se vam javim kako bo z mojim testom nosečnosti po IVF vam sporočam žalostno novico,da tudi pri nas še nebomo imeli otrok.Bila sem pripravljena tudi na negativni rezultat,ampak me je novica zelo pretresla.No sedaj pa čakamo,da bo konec julija da gremo na IMV.Borili se bomo do konca in še naprej.Punce moramo biti močne in verjeti,da tudi nam bo posijalo sonce.Sedaj sem tolažila sebe in seveda tudi vas.Lepo se imejte pa javite se kaj!

clock-img

09.06.2005, 08:13

clock-img

Anonimen

Mocno drzim pestke zate in za vse nas cakajoce!:miska::miska::miska::miska:

clock-img

09.06.2005, 08:14

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Se podpišem po Mucomaco.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

09.06.2005, 08:16

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Jaz vedno pravim,da UPANJE UMRE ZADJE.Tako bo tudi pri nas!A,ne?Boš videla,da bomo tudi mi enkrat srečne,vesele ob pogledu na naše male vragece...

clock-img

09.06.2005, 08:20

clock-img

aljča

pencil-img

855

Joj Rožle pa smo tolk držale pestke:(:(:(:(.Ampak glavo gor pa bo ane.Veliko pozitivnih misli in pa optimizma za naprej.Nastavi košarico pa ti bomo vse punce tu gori dale vanjo del svojega pozitinnega in optimističnega stebeljčka.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
L.p:Alja:metulj::metulj:

clock-img

09.06.2005, 08:24

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Hvala,ker ste mislile name.Glede optimizma pa ti moram povedati,da sem sama zelo optimistična.Hvala pa vseeno vsaka tolažba in spodbudne besede pridejo prav tako,da se jih nič ne branim.

clock-img

09.06.2005, 08:47

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

za prihodnost, ki ti bo prinesla :duda:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

da ves, da smo s tabo!

clock-img

09.06.2005, 09:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!!!!!!

Joj pa tud jaz sem močno stiskale :miska::miska::miska::miska::miska: zate,pa veš da upanje umre zadnje pri nas forumkah.
Kje pa si hodila na IVF?In kaj boš sedaj dalje?
A si že dobila :hudicek:?Kajti če ne je še vedno upanje.

No vsekakor daj potolaži se in zri v svet z druge strani in boš videla kaj kmalu se nam bo vsem uresničila naša največja želja :duda:9nebesa:nosecka:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

09.06.2005, 10:11

clock-img

girly

pencil-img

951

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

v mislih s tabo....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

glavo pokonci in nasmehom v nov dan....

clock-img

09.06.2005, 10:21

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, dobro, da so na svetu še druge stvari in ljudje, da nam v težkih trenutkih blažijo bolečino. Rožle, drži se in trmari do konca! :kuza::kuza::kuza:

clock-img

09.06.2005, 11:03

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska:

clock-img

09.06.2005, 15:50

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

clock-img

09.06.2005, 19:31

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Hvala vam za vse lepe želje in hvala,ker ste držale pesti zame tudi jaz držim pesti za vas.Na IVF sem hodila v MB.Kako naprej?Dobila sem že :hudicek:in to ravno včeraj ko sem šla na test,ampak včeraj je bil samo rjav izcedek,danes pa že kar lepe barve.Sedaj moram počakati do julija ko pridejo iz dopusta vsi zdravniki potem pa grem na IVM (to je nova študija izven telesne oploditve,ki ima manj hormonskih tablet in seveda brez inekcij)(je pa brez plačna in se ne šteje v postopke IVF)Čez cca.6.mesecev pa če slučajno ne bom seveda prej zanosila po naravni poti ali po IVM-mu grem pa spet na IVF.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem