writing-img

ns-šempeter

clock-img

20.05.2005, 12:58

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Pozdravljene. Mene zanima ali je bla katera na nuhalni v šempeterski bolnici in kake ima izkušnje. Vem, da pregled opravi ginekologinja, ki nima licence, se je učila pa v Ljubljani. Pregled je brezplačen.
Kaj si mislite ostale o takem pregledu, pri G brez licence?
Lepo se mejte!:)

clock-img

20.05.2005, 13:07

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jst bom šla raje na NS k nekomu, ki ima licenco, meni se zdi bolj zanesljivo;)

Mislim da bom šla kr k dr.Pušenjaku, so me zadnjič punce s pozitivnim vtisom prepričale:rozica:

Tinka

clock-img

20.05.2005, 13:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Raje pojdi tja,kjer ima G licenco...poleg tega to ni merjenje ns ampak kozne gube...ns je tisto pravo merjenje,samoplacnisko pa se tamalcka lahko opazujes neki casa in si v 9nebesa

clock-img

20.05.2005, 14:22

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Živjo, jaz sem bila pri dr. Kerkočevi, uredu dohtarca, tu se ne gre kdo ima licenco, ker jo imajo vsi ki to opravljajo- razlika je samo ta, da je le-ta mednarodno priznana in je priznana v Angliji.
V bolnici so me lepo sprejeli, nisem dolgo čakala pol sva z dr. šle v sobo z ultrazvokom, kjer me je pregledala vaginalno in površinsko (po trebuhu), pregled je trajal 1/2 ure, lahko bi bil krejši, pa se moj :duda: ni hotel obrnit.
Bodi kar brez skrbi, ker to ni tako zahteven pregled, ti priporačam.

LP :sloncek:

clock-img

21.05.2005, 20:34

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Bolje je iti h G, ki ima mednarodno licenco, ker baje sam ta lahko naredi tisti končen izračun verjetnosti npr. 1:1200 itd.. Če si s Primorske raje pojdi v Postojno, pač plačaš, sej ni taka reč,... Veste kako so meni rekli, ko sem mal zatežila, da je treba vse plačat - Otrok je pač strošek!!! Žalostno, a resnično!!
Še to, isti pregled lahko v bistvu naredi vsak G, sam končnega izračuna ne bo. Tako so meni to reč razložili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem