cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina

clock-img

29.05.2012, 12:15

clock-img

m.piccolina

pencil-img

79

Rada bi en nasvet kam naj grem na nuhalno svetlino? Sem iz Celja! Kakšne imate izkušnje iz MB in Ptuja?

clock-img

29.05.2012, 14:33

clock-img

orhidelija

pencil-img

44

dr. Pelkič MB, meni je bila super, povedala, da bomo najverjetneje dobili lulčka in tudi tako je

clock-img

29.05.2012, 14:39

clock-img

Kabija

pencil-img

45

pozdravljena,

jaz sem šla v Rogaško Slatino k dr. Franiču, vse res dobro pregleda, razloži, tudi partner je lahko zraven,
midva sva imela še 1. sinka zraven, šla sem pa obakrat k njemu in sem bila zelo zadovoljna.

clock-img

29.05.2012, 15:46

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Priporočam dr. Levakovo v Velenju. Si je res vzela čas in vse temeljito razložila, celo 2X!

clock-img

29.05.2012, 16:29

clock-img

HotCat

pencil-img

125

Po nasvetih večih ginekologov je baje najbolj strokovno podkovana dr. Strah v Domžalah. Tudi jaz sem iz CE in sem iskala razne variante kam bi šla na pregled, dr. Strah ima bojda največ izkušenj tako da jaz sem se naročila k njej.

clock-img

29.05.2012, 22:46

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Po nasvetih večih ginekologov je baje najbolj strokovno podkovana dr. Strah v Domžalah. Tudi jaz sem iz CE in sem iskala razne variante kam bi šla na pregled, dr. Strah ima bojda največ izkušenj tako da jaz sem se naročila k njej.

Pa po površnosti (konec v slabih 10 minutah) in oderuškosti je tudi poznana...
Nikoli več!!!
Drugače si vzame čas dr. Lukman na Ptuju. Je zelo prijazen in vse lepo razloži.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

30.05.2012, 08:58

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Dr. Lukman na Ptuju. Pri nama si je vzel čas in vse je bilo res OK.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

30.05.2012, 09:28

clock-img

m.piccolina

pencil-img

79

Najlepša hvala za nasvete, v Velenje k Levakovi ne grem ker imam slabe izkušnje, še ko sem bila njena pacientka! Glede na to da sem v 9 tednu, se lahko verjetno že zdaj naročim na NS?
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem