writing-img

nuhalna svetlina 2

clock-img

08.07.2008, 11:37

clock-img

skopčevka

pencil-img

64

lep pozdrav ! ravnokar sem iz ultrazvočnega pregleda,pregledali so me in so rekli da je use u redu živ in živahen plodek.namreč imam eno prašanje je katera delala nuhalno svetlino u kranju,jast sem jo ravnokar in mi ničesar ni povedal samo da je plodek živ,nič mi ni dal utripa slišati,ne vem tak nesramen g. se mi je zdel.a se splača iti u domžale še enkrat jo delat ker ti baje posnamejo cd pa še slišat utrip ti dajo itd ,itd.za odg. se u naprej zahvaljujem

clock-img

08.07.2008, 11:50

clock-img

nara123

pencil-img

98

jaz sem jo delala v grosuplju in sem bila zadovoljna sicer nisem dobila cd-ja vse ostalo pa mi je bilo lepo razloženo.Tako da ti svetujem da jo opraviš še kje drugje predvsem zato da boš pomirjena.Uživaj v nosečnosti mi smo 25.05.postali trijeuser posted image user posted image .  

clock-img

08.07.2008, 12:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V obeh nos. sem jo delala v Dravljah in so mi precej obširno povedali bistvene zadeve. In natančno razložili, kaj je kaj in za kaj je kaj. Dobila sem tudi slikce.
Saj če je G rekel, da je vse ok, lepo, se nimaš česa bat. Žalostno je le, da prideš razočarana s takega UZ, ki je lahko res lepo doživetje.

clock-img

08.07.2008, 14:43

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Jaz sem bila v Domžalah, vendar nisem dobila CD-ja. Sem pa zato dobila vse podrobne informacije, razlago vsega, kar se je dalo videti, za domov pa sem dobila tudi 3 slikice. Oba z mojim sva bila zelo zadovoljna.

clock-img

08.07.2008, 14:56

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

skopčevka: pri komu si jo pa delala?

clock-img

08.07.2008, 20:05

clock-img

skopčevka

pencil-img

64

pri gregoraču.

clock-img

09.07.2008, 09:32

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem jo imela v Kranju pri Riznerju, ki je še bolj tihe sorte kot Gregorač. V teh primerih moraš samo spraševat, pa ti bodo rade volje razložili. Jaz sem ga kar naprej morila z vprašanji in se je kljub klavernemu začetku kar dobro razgovoril. Sem pa bila zato na nuhalni kar 45 minut. user posted image Srčka pa jaz do sedaj (razen doma) na pregledu še nisem poslušala, pa sem v 32 tednu. Dokler je vse BP in je mali aktiven, me sploh ne moti. Ga pa doma priklopim in v miru uživam. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem