cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina v LJ porodnišnici

clock-img

08.04.2010, 14:52

clock-img

stelavita

pencil-img

15

Živijo! Sem stara več kot 35. let in se moram kmalu prijaviti na merjenje NS. Po tem letu naj bi bila ta preiskava zastonj. Ali ima katera izkušnjo z merjenjem nuhalne svetline v ljubljanski porodnišnici? Kakšne ultravzvoke (ali tudi 3D) imajo in ali ti zapečejo tudi film? Ali je bolje, da se kljub temu odločim in plačam ca. 60 EUR in grem privat komu? Hvala za vaše mnenje že vnaprej.

clock-img

08.04.2010, 16:16

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem bila na NS v ljubljanski porodnišnici, ultrazvok je zelo dober. Dobila sva slikice, filmčka pa ne delajo (vsaj namaso rekli, da ne).

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

08.04.2010, 20:54

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem imela "samo" 2D UZ. Dobila sem slikico, na splošno sem bila zelo zadovoljna, edino načakala sem še pa još, ker je imela dr. nujni CR. 

clock-img

09.04.2010, 07:31

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Bila v ljubljani na nuhalni. Bila sem zadovoljna - dobila sva slikico. Moram rečt, da sem imela srečo in bila na vrsti zelo kmalu - skoraj kot sem bila naročena.

3D/4D uz pa baje delajo kasneje okoli 24t, če se ne motim in  je samo plačniški. Če boš pogledala malo bolj po tej rubriki je bilo o tem že nekaj govora.

clock-img

09.04.2010, 16:10

clock-img

stelavita

pencil-img

15

Živijo!
Hvala za vaše odgovore.Vsaka info. pomaga pri dokončni odločitvi : )
Pri privat pregledu meritve NS ti namreč naredijo tudi 3D pregled in na CD posnamejo film. Vsaj tako so meni rekli, ko sem klicala k dr. Strahovi in v Dravlje. Lep pozdrav.

clock-img

11.04.2010, 18:52

clock-img

dreamy.

pencil-img

80

hello..jaz sem bila na nuhalni pri dr.Strahovi v domžalah..fuuul prijazna ženska in strokovna..sem pa vzela zraven še filmček, ki sem ga morala seveda doplačati (12€), ampak se splača:)

clock-img

15.05.2010, 14:56

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

kje torej lahko po 35. letu z napotnico delaš NS pa doplačaš samo filmček?

dreamy. ali v domžalah pri dr. Strahovi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem