cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nujno zemljevid ljubljana rim

clock-img

02.10.2008, 20:31

clock-img

principessablu

pencil-img

449

Pozdravljene,imam en velik problem in sicer čez par ur hrem v rim,bla sem že 2 krat z avtom in zgrešla izvoz,torej sem šla do milana,nardila 500km preveč,mislim too much,sm blond,vglavnem zemljevida ne znem brat,ker mi une črtice ne pomenjo prac nč,sam sem še bolj zmedena,iščem na netu,ker vem da obstaja in sem enkrat že našla,sam zdej pa ne najdem prav pot od lj-rim,kjer je vse napisano kam moram it,kje zavit,kok km...mam celo garmin sam kva mi pomaga če ga ne znam uporabljat,sem ga glihkar dobila v roke,pa to je eno čudo,bi rabla koga zraven,da bi se ukvarjal z njim,vglavnem HELLLPPPPPP!!!

hvala za pomoč...grazie tante

clock-img

02.10.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

clock-img

02.10.2008, 20:37

clock-img

copka

pencil-img

1117

ojoj, do milanauser posted image

Zemljevida lih nimam- moras pa ko prides do Venezie zavit za Bologno-Firenze-Rim

clock-img

02.10.2008, 20:55

clock-img

principessablu

pencil-img

449

hvala mič,to sem iskala..sem najdla,sam mene je spet groza,sigurno bom kej zavrknila,pa še miljon možnosti je...se pravi da moram pri venezii zavit za bologno,a ani tko da moram pri bologni ven-dol?hmmm

hvala vseeno...user posted image

clock-img

02.10.2008, 21:11

clock-img

pufetta

pencil-img

62

Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milanouser posted image ). Pri Bologni pa ti ni treba nikamor ven hodit...glej za Firenze...no potem si pa že kmalu v Rimu. Sem pa ti kar malo nevoščljiva, ker greš v Rim...sama sem tam živela kar neki časa in sedaj mi takooooo manjka.user posted image

clock-img

02.10.2008, 21:14

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: pufetta

Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milanouser posted image ). Pri Bologni pa ti ni treba nikamor ven hodit...glej za Firenze...no potem si pa že kmalu v Rimu. Sem pa ti kar malo nevoščljiva, ker greš v Rim...sama sem tam živela kar neki časa in sedaj mi takooooo manjka.user posted image

drži se tega in ne moreš falit. Sploh pa bi rekel moj nono: "vse poti vodijo v Rim" user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

02.10.2008, 21:19

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Sej ti ni treba met zemljevida za v Rim pridet, saj ne greš v eno selo. Ti sam table glej. Pa dobr je vedet, približno v kateri smeri je Rim, ja. Sicer pa zdaj imaš plan, tako da bo vse bp.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

02.10.2008, 21:20

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Moja žabica ima 7 mesecev. Jao, se staram!

Moja jih ima 14, se pravi sem dvakrat starejša od tebe. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

02.10.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milano

Da.
Jaz ti predlagam se en dober kapučino na autostradi :) takoj ko gres mimo Benetk.

clock-img

02.10.2008, 21:33

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Saj garmin ni noben bavbav. Užgi ga, in kot naslov vtipkaj država Italija, mesto Rim, pol pa še ne rabiš pridt točno na naslov, kar eno iks ulico vpišeš. Recimo vtipaš A in končaj pa ti bo samo predlagalo ulice. Naštimaš nekam na okno ali armaturo in mu rečeš pojdi. In ti bo govoril. Ti sploh ne rabiš ekrančka gledat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

03.10.2008, 07:56

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Z vlakom pejd user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem