writing-img

numerološki izračun

clock-img

09.03.2008, 15:46

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

bodoče mamice!

mogoče katera računa imena? mislite, da je to res pomembno?

na strani od baby centra sem si sama izračunala za svoje ime, in sem točno takšna kot piše. da neb preveč verjela, sem vtipkala še fantovo ime in mamino ime. in enako! karakterno se čisto ujema!

naj v to verjamem? mislite, da je pomemben numerološki izračun, da bi otroku nekako zagotovila, da bo karakterno vredu oseba?

ali pa samo pretirava... nekako sem začela v te stvari vejreti...

lepo s imejte in hvala za vaša mišljenja. user posted image

clock-img

09.03.2008, 16:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2008, 16:46

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

najina način je zdaj tak, da ko izbereva potencialno ime, greva preverit če je numerološko ok. zaenkrat so še skoraj vsa bila... user posted image

clock-img

09.03.2008, 18:05

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

inigo a daš prosim link od te strani kjer lahko to zračunam?

clock-img

09.03.2008, 18:35

clock-img

septembrka

pencil-img

22

tukaj še en zanimiv link za izračun http://www.hladnik.com/index.php?&stran=numerologija
no zdej si pa dejte duška z ujemanjem user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2008, 19:03

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

hvala septemberka! user posted image

clock-img

09.03.2008, 21:07

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Jest sem naredila izračun imena po knjigi Numerologija (Naca Jerman). Sicer je težko vnaprej računati- lahko te kaj prehiti, mi pa smo npr. imeli 11 dni zamudeuser posted image .
Ampak sva vseeno dala ful dobro imeuser posted image - mu ful paše. Odločila sva se pa zanj en dan pred porodom. Prej je bil pa drug aktualen, sam mi je šlo na koncu že ful na živce, k sm povedala kaj bo, pa so mi vsi trebuh z imenom nagovarjali user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem