writing-img

očetovski dopust- obrazci?

clock-img

14.02.2007, 17:24

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

torej težava je takale: moja boljša polovica je že koristila tistih prvih plačanih 15 dni, no in zdej me pa zanima kakšen je postopek za rabo neplačanega dela očetovskega dopusta...

Torej, je kdo že koristil neplačani očetovski dopust (cca 65 dni) kako gre to v praksi?

clock-img

15.02.2007, 00:00

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Nisem čist ziher, ampak se mi zdi, da za to ne rabiš nobenih obrazcev (moj je že izkoristil nekaj dni neplačanega dopusta, pa ni nosil nobenih obrazcev nikamor) moraš pa menda prej javit delodajalcu, da boš koristil ta očetovski dopust.
In teh dni je 75 ne 65, koristiš jih pa lahko do otrokovega osemga leta.

clock-img

15.02.2007, 09:13

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Sem neki brala, da se je zakonodaja spremenila tako, da lahko očetje koristijo neplačan dopust za  otroka samo do otrokovega 3.leta starosti... Nič več do 8.user posted image ..
A res prav 75 koledarskih  dni ? To je pa super...user posted image

A pol napišeš delodajalcu in socialni dopis v katerem ga obveščaš da boš dne tega in tega nastopil neplačani dopust ( verjetno vsaj 30 dni prej pred nastopom, da se na socialni zorganizirajo) ali je treba od delodajalca pridobit potrditev termina v dopisu?

Lp,
S.

clock-img

16.02.2007, 16:37

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ko sta dajala vlogo za plačani očetovski dopust sta mogla na vlogi obkrožit da ima oče namen koristit tud neplačan dopust in če tega nista obkrožila ga BAJE nima več pravice koristit tako so ta teden nama razložili na csd-ju, tako da preveri kaj sta tam napisala oz obkrožila

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

16.02.2007, 17:56

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Kaj pa če obkrožiš, da ga ima namen koristiti, pa ga potem ne izrabi v celoti? Pa koliko dni pred koriščenjem je potrebno delodajalca o tej nameri obvestiti?

clock-img

16.02.2007, 17:59

clock-img

jasnika

pencil-img

887

to pa nevem, ampak so naju opozorili da če ma moj namen ga kdaj koristit da mora to obkrožit na tej vlogi

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem