writing-img

očetovski dopust

clock-img

06.10.2006, 20:17

clock-img

mirjanajelenko

pencil-img

267

zanima me koliko dni je oče opravičen do očetovskega dopusta  tega ki ga mora izkoristiti v času moje porodniške 15 ali 21 dni 
ter katerih dni koledarskih ali delovnih

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

clock-img

06.10.2006, 20:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

15 koledarskih dni neprekinjeno
ali pa 11 delovnih dni po dnevih

clock-img

06.10.2006, 20:26

clock-img

lucika

pencil-img

2357

lahko se odločis ,ali bo koristil 15 koledarskih ( v enem kosu), ali 11 delovnih.

clock-img

06.10.2006, 20:27

clock-img

lucika

pencil-img

2357

sazi, sekunde so ble v igri; cestitam, zmagala si:)

mirjana, samo podvprasanje, a si sla se po drugo mnenje k drugemu ginekologu, in kdaj imas zdaj rok, te dni, ali te dni samo naslednji mesec:)? saj, martinovo je kar kul datum za praznovanje rojstnega dne...

clock-img

06.10.2006, 20:33

clock-img

mirjanajelenko

pencil-img

267

ja bila sem pri druzgmu ginekologu v celju  v porodnišnici, pa mi je rekel da  ne more določiti datuma pa naj bom pripravljena z 13 oktobrom dalje 
moj odgovor je pa bil pa do decembra ali kako dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa me je potolažil da do 11 novembra hahaha
ampak se odlično držim tak da mislim da ne bo tak hit  pa  priden je full cele dneve nabija  v mojga bušija tak da ne vem al bo enkrat lukno naredu al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa tudi fuull strij sem dobila v  enmu tednu rdeča sem po trebuhu same črte......user posted image user posted image user posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem