writing-img

očetovski dopust

clock-img

01.11.2007, 07:57

clock-img

buči

pencil-img

4367

Mi lahko kdo pomaga? Porodniško nastopim 10. 1. 2008. Na CSD so mi rekli, naj vse papirje zase oddam že kar konec novembra ali najkasneje začetek decembra. Za izračun porodniške se mi štejejo prejemki od decembra 2006 do novembra 2007. Kaj pa možu? Vem, da on vlaga za očetovski dopust šele po rojstvu otroka, ampak kateri meseci se njemu štejejo za nadomestilo? Spomnim se, da sva pri prvem otroku vlagala vse istočasno, potem pa je po rojstvu le še prinesel na CSD potrdilo iz porodnišnice, ostalo je imel že vse urejeno.

Hvala za pomoč.

Lp

clock-img

01.11.2007, 08:55

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Meni so na CSD-ju dali formular : Podatki o plači oz.osnovi, od katere so bili obračunani prispevki za straševsko varstvo. Ta formular oče izpolne le če bo on nadaljeval s porodniško. Pripada mu pa 15 plačanih dni. Za to tudi obstaja formular. Na CSD sva šla skupaj in vsak je dobil svojo mapico, pa še razložil je vse lepo (čeprav sem že pol pozabila user posted image user posted image . Suser posted image pomin peša)

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem