writing-img

oblačenje...

clock-img

14.09.2009, 15:44

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Kako prakticirate v vrtcu,jih oblačite v body brez rokavov kot sp.majčko in povrhu še majčko,ali dolgi body.V koliko rokavov jih imate oblečene?
Rada bi šla v nabavo,pa ne vem kaj bo bolj prav prišlo.
In pa še ali jih v tem vremenu že pokrivate,ali dajate trakove,ali nič?

clock-img

14.09.2009, 17:20

clock-img

glen

pencil-img

1870

Tavečja 5 let spodnje majice še ne nosi.Ima majico s kratkimi,kako jopco zraven in dolge tanke hlače,smo pa z obale.
Tamali 7 mes. pa ima bodi kanot., majčko s kratkimi in kako tanko jopco dop. pol ko se segreje je pa v bodyju in kratkih, spodaj pa tanke dol.hlače

clock-img

14.09.2009, 17:51

clock-img

čaki

pencil-img

1009

midve s tamalo od sobote nosiva sp. majo. čez kratek rokav, pa jopčko gor, pa je

clock-img

14.09.2009, 20:33

clock-img

ami2

pencil-img

89

Mali, 3 leta, nosi spodnjo majico že kakšen teden in čez tanko majico z dolgimi rokavi, pa mu sploh ni prevroče v vrtcu. Pokrivala ne nosi.

clock-img

14.09.2009, 23:39

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Danes zjutraj smo prvič oblekli spodnjo majico, čez ima majico s kratkimi rokavi, kakšno tanko jopico ali srajčko, zjutraj za v vrtec po potrebi tanko jaknico. V vrtcu so še vedno v kratkih rokavih, ker je toplo.
Spodaj ima tanke hlače in nogavičke. Nobenih pokrival. Stara je 4 leta.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem