writing-img

oblačila za dojenčka v lj

clock-img

17.10.2006, 15:02

clock-img

SelmaC

pencil-img

228

Imam namen iti v Ljubljano za nakup zimskih oblačil. Kaj mi svetujete? h-m, zara, bc,....
hvala za odgovore in lp

clock-img

17.10.2006, 15:06

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Midva greva tudi v soboto in sicer brez Matica, bo v celodnevnem varstvu, ker nameravava naredit res velik nakup od avtosedeža, stolčka za hranjenje, stajice, oblačil, fredovega obroča, do raznih varoval, zimske vreče, pajaca...
No v glavnem meni so svetovali naslednje trgovine: BC, Ariel, Leclerk, Pikapolonica (Rudnik), Chicco na wolfovi, Zara, H&M.

clock-img

17.10.2006, 15:17

clock-img

SelmaC

pencil-img

228

Lenika, najlepša hvalauser posted image

clock-img

17.10.2006, 15:59

clock-img

mml

pencil-img

4156

Chicco imaš tudi v kleti v hali A, sicer imajo malo manjšo ponudbo kot v mestu, ampak nekaj pa kar imajo. Tam imaš tudi Cicibanovo trgovino s čevlji

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

17.10.2006, 16:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v Šparu na Viču imaš še Okaidi user posted image

clock-img

17.10.2006, 19:18

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Na rudniku imaš Pikapolonico, v Samem Leclercu imaš veliko ponudbo pa še ugodno je, potem v Dipo in Rutar imaš vozičke, lupinice,..., pa misli da je Babycenter tud tam nisem ziher.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

17.10.2006, 19:42

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Na Rudniku še Adessa, pa Takko - jaz sem danes v Adessi kupila krasno zimsko jakno za Matica za 4200 sit, v bC so po 11000!

clock-img

17.10.2006, 23:02

clock-img

Anonimen

Da imaš ugodne in lepe in kvalitetne stvari, poznam samo H&M, sicer pa imajo ugodno tudi v Leclercu, se da par lepih stvari najdet, v Marks & Spencer imajo pakete bodijev in pižam, ki so ugodni, sicer je drago, drugega pa že ne poznam. BC in Ariel se mi zdita odločno predraga, težko kaj ugodnega in lepega najdeš.

clock-img

25.11.2006, 09:46

clock-img

incabinca

pencil-img

668

Jaz največ kupujem v h&m, včasih kaj tudi v Pikapolonici. V baby center pa iz principa ne grem več, ker so tako oderuško dragi, da je že kar hudo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem