writing-img

obleke oshkosh

clock-img

12.11.2011, 12:49

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

tiste, ki poznate to znamko... zanima me cena in kvalitet.

hvala user posted image

clock-img

12.11.2011, 13:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2011, 13:36

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

milleena, meni cena teh oblekic ni znana user posted image si lahko lih malček bolj konkretna, če jih primerjamo npr. z oblekicami benetton.  

clock-img

12.11.2011, 15:36

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23

milleena, meni cena teh oblekic ni znana user posted image si lahko lih malček bolj konkretna, če jih primerjamo npr. z oblekicami benetton.  

So dražji,ko Benetton....Mi imamo kar veliko stavri omenjene znamke....kvaliteta super,kar se tiče velikosti pa so čist mimo...Mi smo pri 3 mesecih nosili bodije za  6 mesecev.....zdaj pri 7,5 mesecih nam je pa oblekica za 12 mesecev na pol riti....tako,da prav na velik ne bom tam kupovala

clock-img

12.11.2011, 15:50

clock-img

Anonimen

Cena in kakovost - oboje malo višji srednji razred. Preživijo par otrok in so še vedno enake barve in oblike.

clock-img

12.11.2011, 16:18

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

punce hvala user posted image

clock-img

13.11.2011, 08:44

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Meni Osh Kosh ni všeč, v bistvu mi je kičast.
Cene so višjega srednjega razvreda, kvaliteta pa po mojih izkušnjh (ki jih imam - roko na srce le z nekaj kosi oblačil), podpovprečna.

clock-img

13.11.2011, 09:53

clock-img

andreja32

pencil-img

543

No, po mojih izkušnjah je kvaliteta dobra, če že zaidem tja pa mi bolj ustreza Kanz...

clock-img

13.11.2011, 11:39

clock-img

november2010

pencil-img

706

Meni tudi nekako ne potegne....

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

13.11.2011, 18:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.11.2011, 18:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Cene so višjega srednjega razvreda, kvaliteta pa po mojih izkušnjh (ki jih imam - roko na srce le z nekaj kosi oblačil), podpovprečna.

Odvisno od okusa, stil je specifičen in ga takoj prepoznam. Meni osebno ni kičasto, glede kvalitete se pa ne strinjam, da je podpovprečen.

Jaz sem jih dobila od prijateljice, nekje do dveh let, se mi zdi. Pred tem so jih nosili vsaj trije otroci, mogoče še kakšen več, in so bila oblačila še krasna, tako po barvi kot obliki.

Kupujem jih ne, ker so mi za starejšo punčko rahlo presladkasta.

clock-img

13.11.2011, 18:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meni je pa že ime odbijajoče, ne vem zakaj. Oš-koš? WTF? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.11.2011, 18:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.11.2011, 18:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Odvisno od okusa, stil je specifičen in ga takoj prepoznam. Meni osebno ni kičasto, glede kvalitete se pa ne strinjam, da je podpovprečen.

Jaz sem jih dobila od prijateljice, nekje do dveh let, se mi zdi. Pred tem so jih nosili vsaj trije otroci, mogoče še kakšen več, in so bila oblačila še krasna, tako po barvi kot obliki.

Kupujem jih ne, ker so mi za starejšo punčko rahlo presladkasta.

Kaj pa vem, morda. Je pa res, da pri nas navadno kupujemo njihov jeans in majice...

To je čisto stvar okusa, za vsakogar pač nekaj.
Kupujem jih ne, samo bacim oko vsake toliko.

clock-img

13.11.2011, 18:35

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

Jaz sem jih gledala po netu in se mi ful dopadejo. Drugi teden grem v šoping... user posted image

clock-img

13.11.2011, 21:12

clock-img

Anonimen

Meni so super njihove oblekice ... so edino malo drage za naš budžet, tako da tamali sem in tja kak njihov bonbonček privoščim ... tam sem ji kupile eno tako retro šik zenf barve oblekico ... jao je bila kjut v njej ... pa plašček za jesen/pomlad tut tolk kjut, da bi ga kar jedel ... potem par majčk ima od tam itd. Kvaliteta je pa tudi super.

clock-img

09.12.2011, 13:43

clock-img

vidasedusak

pencil-img

8

Mi smo s kvaliteto Oshkosh oblačil zelo zadovoljni, smo pa zadnje čase dosti lepih oblekic našli v njihovih trgovinah in sicer od blagovne znamke Carters. Tudi na Oshkoshevi facebook strani dostikrat objavijo kakšno Carters kolekcijo in vedno me pritegne. Najlepše pa je, da so cene Cartersa kar nekaj nižje od Oshkoha. Lajkam ;) 

< Sporočilo je popravil vidasedusak -- 9.12.2011 13:44:30 >

clock-img

09.12.2011, 13:49

clock-img

sigap

pencil-img

6

Tudi jaz mislim, da so stvar okusa...
Jaz že tri leta kupujem večinoma samo tam... Kadarkoli grem v kašen HM ali kaj podobnega, se mi zgodi da moj sin sploh ne uspe prerasti njihovih oblačil, saj se prej razvlečejo, strgajo, razbarvajo,...
Naj bi v HM bile poceni stvari,... Kaj mi to pomaga, če pa moram kupiti par majic po 9 eur, medtem ko lahko pri Oshkosh kupim eno za 12 eur in jo celo sezono lahko nosim. Hlače v HM pa so velikokrat celo dražje od Oshkosha. Pa še v vrtcu se mi ne more zgoditi, da sta dva enako oblečena.

V trgovini v supernovi (zraven Mullerja), pa lahko kupim Oshkosh ali Kanz in moj sinček res izkoristi vsako majico, hlače in na koncu ostanejo enake. Jih pospravim v škatlo in šparam za drugega.

KVALITETA SUPER!!!!

clock-img

09.12.2011, 17:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: sigap
Pa še v vrtcu se mi ne more zgoditi, da sta dva enako oblečena.

ja to je pa res ful grozno user posted image

clock-img

10.12.2011, 21:18

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni je v trgovni Oshkosh všeč linija Carters, ker so take pisane in mal "odštekane" stvari za dokaj normalno ceno, sicer pa še vedno največ stvari kupim v c&a in h&m, ker so tam pa č bolj pirjazne cene, kvaliteta pa dobra. user posted image
O tem, ali bo še kakšna malčica oblečena tako kot moja, pa ne razmišljam, ker mi je vseeno user posted image .

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.12.2011, 21:50

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Cena visoka, kvaliteta visoka, izgled stvar okusa- Meni so bile te oblekice ful všeč kakšnih pred 15 leti, ko sem kdaj kaj kupila nečakinjam. Takrat tudi ni bilo pri nas velike ponudbe. Od kar imam svoje otroke, pa je ponudba še vseh ostalih tako velika, da najdem kaj bolj cenovno spremenljivega tudi drugje.

clock-img

11.12.2011, 10:44

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tja zaidem samo med razprodajami ali pa kupit kaj boljšega za kako darilo... Meni je predrago, je pa res, da so mi odšetkane stvari, malo drugačne kot drugod in po navadi tudi malo manj kičaste... (za punčke)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni