writing-img

odprtje d.o.o.

clock-img

28.11.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Zanima me odprtje d.o.o.

clock-img

28.11.2007, 17:03

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Poglej si na http://evem.gov.si/sp/ tam dobiš marsikatero koristno informacijo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

30.11.2007, 13:33

clock-img

k1

pencil-img

1649

kaj pa te zanima? 

clock-img

01.12.2007, 20:53

clock-img

Anonimen

za začčetek rabišš 2.100.000,00 bivšših sit ustanovitvenega kapitala user posted image

clock-img

03.12.2007, 08:22

clock-img

k1

pencil-img

1649

7.500 EUR, lahko tudi v stvarnih vložkih. 

clock-img

03.12.2007, 11:38

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Malo vec napisi, pa bomo lahko dali kaksen bolj konkreten odgovor... za zacetek pa ja, 7.500 €...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

03.12.2007, 13:47

clock-img

k1

pencil-img

1649

evo, mam malo časa: ime mora biti v slovenskem jeziku oz. v mrtvem (latinsko,hebrejsko..) najboljše preverit par imen na registru, preden se odločite za izdelavo listin in obrazcev.

osnovni kapital mora bit najmanj 7.500 eur, lahko je tudi v stvarnih vložkih, kar pomeni, da lahko daš ocenit tudi stole, mize, avto, karkoli, kar bi spadalo pod premoženje firme.

odgovornost družbe, do višine vloženega kapitala. družbenik za obveznosti družbe ne odgovarja. obveznosti družbe družbenik prevzame samo v primeru, ko se firma izbriše po zakonu o finančnem poslovanju, kar pomeni, da firma več kot leto dni ne posluje preko trr. pa še to morajo vložit tožbe v roku največ enega leta po objavi izbrisa.

ustanovitev enoosebne družbe je najbolj ugodna varianta, od notarja potrebuješ le 2 dve stvari overjeni in knjigo sklepov, in to je vse. ostalo lahko sami pripravite.

takse ni.

od 1.2.2008 se bo lahko firma ustanovila tudi preko e-vem točke.

še kakšno vprašanje?

clock-img

04.12.2007, 21:49

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Mene pa zanima,ker se že ravno pogovarjamo o odprtju d.o.o. ali je potrebna kakšna višja stopnja izobrazbe in kako je s tem da moraš imeti mojstrski izpit.Namreč v bodoče nameravam prevzeti očetovo obrt v izdelovanju gastro opreme pa me malo zanima.Ker kakor vem pri mojsterskem izpitu ni potrebno samo teoretično znanje ampak tudi fizično.Ali imaš lahko v podjetju koga zaposlenega ki ima mojstrski izpit pa tebi ni potrebno to opravljat ali kako je s tem.Bom zelo  vesela vsakega odgovora.

clock-img

05.12.2007, 17:37

clock-img

Hator

pencil-img

756

Bom rekla malo na pamet, bi morala prej še preverit, ampak trenutno smo v Slo. v fazi deregulacije poklicev, kar pomeni, da npr. lahko trgovino odpre tudi npr. šivilja.
Drugače pa poglej Obrtni zakon in povprašaj na območni obrtni zbornici.

clock-img

07.12.2007, 08:01

clock-img

k1

pencil-img

1649

ob vpisu v register se ne zahteva nič takega, kaj pa zahtevajo ostali pa ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem