writing-img

odprtje sp-ja

clock-img

15.06.2010, 07:38

clock-img

rožica2

pencil-img

187

zanima me če katera odprla sp v frizerstvu?kako dolgo ste se odločale,koliko lastnega kapitala ste vložile?in pa ali ste šle na kakšno izobraževanje,predvsem me zanima za tiste ki prej niso delale v tem poklicu pa ste vseeno mele nekaj strank na fuš?
ali se vam je izšlo?

clock-img

15.06.2010, 10:03

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

zdajn če si prijavljena na zavodu za zaposlovanje, msilim da lahko zaprosiš za neko subvencijo-tam okoli 4500€. moraš pa najprej na nek posvet s svetovalcem, mu razložit svojo poslovno idejo, potem greš na neko delavnico... in na koncu po vsej birokraciji dobiš €.
če drugega ne, imaš plačane prispevke za 2 leti....

clock-img

15.06.2010, 10:34

clock-img

rožica2

pencil-img

187

nisem na zavodu,a drugače pa nič ne dobiš?
kako pa je z mojstrskim izpitom?nekje sem slišala da če imaš 10let delovne dobe da ga ne rabiš,a je res?

clock-img

15.06.2010, 12:24

clock-img

majana79

pencil-img

8822

za opravljanje frizerske dejavnosti je potrebno pridobiti tudi obrtno dovoljenje, nosilec dejavnosti pa mora imeti sredno poklicno izobrazbo ustrezne smeri, to je končano frizersko šolo

clock-img

16.06.2010, 12:37

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

ja, samo mislim, da delovne izkušnje tudi štejejo. ker pri trgovkah vem, da veljajo. pokliči na obrtno zbornico, tam bodo vedeli

pomoč pa dobiš samo, če si na zavodu, število subvencij pa je omejeno. lani vem, da jih je zmanjkalo 1 teden, preden je mura šla v stečajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem