writing-img

oktoberke in vrocina

clock-img

28.05.2005, 13:33

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Zivijo
kje ste vse? Kako prenasate to zoprno vrocino, mene bo kar kap, nobena stvar me ne ohladi, pa se ta mali bi bil najraje kar cel dan zunaj. Kdo bo hodil po tem soncu. Kako pa kaj vase pikice. Ali ze veselo brckajo. Moj je kar zivahen. Trebuh pa imam ogromen, ceprav se nisem veliko zredila. Sedaj sele pridobivam izgubljene kile od zacetka nosecnosti.
Lepo se hladite v sencki in uzivajte

clock-img

28.05.2005, 18:00

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

živijo,
mene niti tolko ne daje vročina, ker mam rada toplo. sam kadar je soparno, tega pa ne zdržim.
mojo bebico je pa danes utrudilo, 3 ure skup je spala, tega še ni naredla, vsaj ne podnevi in kadar je zdrava...

clock-img

29.05.2005, 09:44

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ta vrocina je neznosna, sem oblecena v kratkih hlacah mojega :love: in sem podobna boksarju v ringu, potim se pa nonstop.... sla bi na morje ce bi se smela kopat hrrrr

:kuza::nosecka:32 t

clock-img

29.05.2005, 19:36

clock-img

Udb

pencil-img

5380

urbancek, dan! ;)

Jaz drugače obožujem vročino, ampak danes se pa že cel dan čudno počutim! Kar malo mi je slabo, pa čist sem švoh!! Ne vem, kako bom preživela poletje, če so ti simptomi zaradi vročine!!

clock-img

31.05.2005, 10:50

clock-img

beli

pencil-img

118

Hojla!

Jaz ima tudi rok oktobra. Sprašuješ, če že veselo tamali brca,samo jaz še nič prav ne čutim. Včasih se mi zvečer zazdi, da se noter nekaj dogaja. Včasih me malo štihne na levi ali desni strani, pa takoj mine. Morda je to? Komaj čakam, da bo že močno migal, ker me močno zanima kako je to. Sicer pa je bilo včeraj res neznosno, danes pa paše malo vlage. Hodim peš v službo in se komaj pridevam domov, če je vroče.
Držite se.

Čavči

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem