cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oktobrčice - koliko nas je še ostalo..

clock-img

11.10.2004, 15:27

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Koliko oktobrčic :nosecka: nas je sploh še ostalo :zmeden2: ? Kar nekaj jih je že rodilo pa so imele za mano rok, no jaz sem pa še vedno v enem kosu :nosecka: in vedno bolj nestrpna in komaj čakam, da vidim svojega :duda:

Javite se kaj, kako se kaj počutite, pa da malo ''pojamramo'' ;)

Pozdravček :nosecka:

39 t 2 d

clock-img

11.10.2004, 15:36

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Rok imam jutri, pa me sicer dons že ceu dan neki šraufa, sam ne vem, če je to to. Mam pa jutri amnioskopijo, pol bomo pa mal bl točn vedl, kok smo daleč.

Je pa res, da jih je fuuuuul takih že rodilo, ki so imele rok za mano. Pa Žiža, ki je imela 20.11. rok se tut že crklja s svojo Saro.

Sicer pa vse ob svojem času, naše štručke bodo slej al prej v naših naročjih in jih bomo lahko občudovale do onemoglosti. :)

sonček2 (39t6d)

clock-img

11.10.2004, 15:56

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Prav imaš sonček! :)

Najbolj, da izkoristimo te zadnje dni ko nam še brcajo v trebuščku 9nebesa potem tega ne bo več..

včasih je edino težko, ko tako psremljaš ostale ko hodijo v porodnišnico ti si pa še doma..

važno je da se naši otročki dobro počutijo v trebuščku, ostalo pa res še pride :):)

clock-img

11.10.2004, 16:05

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Jaz sem tudi med tistimi, ki še čakajo:((
Moj veliki dan pa nj bi bil že včeraj:((
Že nekaj dni me vsi sprešujejo, če sem še vedno v "enem kosu", zato sem si od danes naprej kar izklopila telefon:(

Se mi zdi pa da pri zamujanju bolj paniciram, da ni kaj narobe. :duda: je že cel dan čisto mirna, čeprav pravijo, da je to en dan pred porodom običajno. Hm...:zmeden:
Ali pa morda čaka na mlaj:zmeden2:, samo potem bo pa ful gužva v porodnišnici:(

No, pa en lep pozdravček.

clock-img

11.10.2004, 16:58

clock-img

niki5

pencil-img

1902

meni je ena soseda rekla, da če nosim dvojčke ker imam tak trebuh :grrr: :((:(( pa kaj naj če imam trebušček tako v špico in se zato potem bolj vidi..
pa tudi mene že skoz sprašujejo kako to da še nisem rodila, pa imam rok šele v soboto :grrr: kaj šele bo :ups: se bom kar v hišo zaprla in izklopila telefon :ups::ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem