writing-img

omake?

clock-img

30.05.2008, 14:06

clock-img

_annela_

pencil-img

150

kaj ma kera kak dober recept omakic za 8mesecnika(recimo s cim prelijete testenine)?aja kako je pa s s kakavom pa piščančjo salamo,prosim za odgovor?!

clock-img

30.05.2008, 14:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

jaz sem mojima obema otrokoma dajala enake omake, kot sem jih skuhala za vse. seveda niso bile preveč začinjene.

zdi se mi bv komplicirati glede prehrane, ker se potem dokaj hitro zgodi, da je otrok neješč in mu marsikaj ni všeč.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

30.05.2008, 16:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ful dobra omaka za testenine:
na prepraženo čebulo vržeš narezane bučke in pelate. Malo posoliš, daš čisto malo senfa in origana in kuhaš 20 minut. Super je! In predvsem hitro.

clock-img

30.05.2008, 16:54

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

senf in bučke? user posted image men je to user posted image user posted image
sem pa zadnjič naredila skoraj identično "omako" (brez senfa seveda) - dala vse to + krompir v alu folijo, zavila in dala na 200 za 40 min v pečico. tamali je blo user posted image

clock-img

30.05.2008, 22:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja senf ja.user posted image  Probi, boš vidla, kok je dobro. Men se je tud čudno zdelo, ko sem prvič slišala za to, ampak je rea dobro.

clock-img

30.05.2008, 23:10

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

prepražim zelenjavo (mešano), dodam pelate in kuham še 20 minut (malo posolim)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

30.05.2008, 23:16

clock-img

BODOČA 77

pencil-img

94

Naš mali je star 8,5 mesecev in sem mu ravno danes za kosilo prvič dala piščančje hrenovke. Ful jih je jedo, pa reakcije zaenkrat tudi ni blo nobene, tak da po moje je s piščančjo salamo enako.

clock-img

30.05.2008, 23:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: BODOČA 77

Naš mali je star 8,5 mesecev in sem mu ravno danes za kosilo prvič dala piščančje hrenovke. Ful jih je jedo, pa reakcije zaenkrat tudi ni blo nobene, tak da po moje je s piščančjo salamo enako.

user posted image kaj ni to polno konzervansov?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

31.05.2008, 10:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ok, hrenovke ne pašejo v to temo, pa vseeno. Moja jih je prvič jedla na 1.RD in je dobila izpuščaje. Tako da smo še malo počakali. Zdaj je stara 18m in jih občasno dobi, ponavadi kadar so za kosilo, redko da ji grem za zajtrk ali večerjo jih delat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem