writing-img

opera

clock-img

29.01.2013, 10:50

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Za pomoč prosim vse navdušence opere....sama to nisem ravno in sem vanjo malo več kot pomolila nos le dvakrat v življenju...ne morem reči, da je ravno ne maram, vendar, če imam izbiro, grem raje na rock koncertuser posted image ...skratka...stvar je taka, da čez slab mesec praznuje moj dragi pubertetniški nečak, ki me je zadnjič presenetil z izjavo, da si želi v opero ...ne le sedet notri pasti zijala po ložah in se hihitati ob smešnih grimasah opernih pevcev ( tako kot s(m)o to počeli v osnovni šoli na ekskurziji), temveč res poslušati....Ker nisem ravno iz Ljubljane in ne zahajam tja vsak dan, sem malo prečekirala operni program na spletu za naslednja dva meseca...se kar dogaja....no sedaj sem v bistvu v dilemi, na kaj bi se splačalo peljati mulca...user posted image

clock-img

29.01.2013, 16:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2013, 18:54

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

V HNK Zagreb je v februarju na sporedu Verdijeva Aida. Vstopnice je še nekaj na voljo (on line), cena je med 115 in 130 kun, link za 6.2.013:

http://linux.netgen.hr/hnk-zg-web/app;jsessionid=39FE77912EACBA5EDE2A9A7B8EA91D40?service=direct/1/Izvedbe/$DirectLink&sp=4872

V Mariboru igra Carmen, ki meni osebno ni všeč (kar sicer ni merilo), je pa naslednja predstava že razprodana. Ja, opera je in user posted image .

Za Ljubljano si najbrž že sama pogledala..

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 29.1.2013 18:55:35 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem